30 مهر, 1398

برگزاری ششمین جلسه هیأت امنای دانشگاه آزاد اسلامی استان یزد

دبیر هیأت امنای دانشگاه آزاد اسلامی استان یزد گفت : ششمین جلسه هیأت امنای استان یزد ، روز چهارشنبه 20 خرداد ماه 94 با حضور دکتر رضا امراللهی نماینده تام الاختیار ریاست دانشگاه آزاد اسلامی در استان های اصفهان ، سمنان و یزد و دیگر اعضاء ،در واحد یزد برگزار می‌شود

دکتر محمد رضا اسلامی دستور کارششمین جلسه هیات امنای دانشگاه آزاد اسلامی استان یزد را بررسی آخرین وضعیت مالکیت اراضی واحد ها و مراکز دانشگاهی و ارائه گزارش دقیق روند اخذ سند مالکیت که توسط واحد ها و مراکز دانشگاهی استان انجام گرفته به هیات امنای استانی ، تعیین تکلیف اراضی مازاد دانشگاه برای فعالیت شرکت های دانش بنیان و یا تغییر کاربری آنها ، بررسی و تصمیم گیری در مورد فعالیتهای سرمایه گذاری و دانش بنیان در سال 94 ، تصمیم گیری درباره فعال سازی پارکهای علم و فن آوری و طرح شهرک فناوری آزاد (شفا) ، نحوه پیشرفت طرح سامانه آزمایشگاه های همکار آزاد (ساها) و ... عنوان کرد .
وی تصریح کرد : مصوبات هیات امنای استانی پس از تایید رئیس دانشگاه آزاد اسلامی اجرایی خواهد شد .
دکتراسلامی ضمن قدردانی از حضور چهره‌ها وشخصیت‌های فرهیخته و برجسته در هیات امنای دانشگاه آزاد اسلامی استان یزد ادامه داد: با فضای همدلی و انسجامی که با محوریت این هیات امنا و ستاد هماهنگی در استان شکل گرفته انشاا... مصوبات قابل ملاحظه و مناسبی در راستای تقویت واحد‌های دانشگاهی به تصویب برسد .

این مورد را ارزیابی کنید
(0 رای‌ها)