30 مهر, 1398

مصوبات ششمین جلسه هیأت امنای دانشگاه آزاد اسلامی استان یزد

دبیر هیأت امناء دانشگاه آزاد اسلامی استان یزد گفت: مصوبات مطرح و تأیید شده در ششمین جلسه هیأت امنای دانشگاه‌های آزاد اسلامی استان یزد پس از تأیید ریاست دانشگاه به سرعت اجرایی خواهد شد .
دکتر محمدرضا اسلامی در گفت‌وگو با خبرنگار خبرگزاری آنا، اظهار کرد: حضور شخصیت های مطرح و فرهیخته کشور در هیأت امناء دانشگاه آزاد اسلامی استان یزد و همراهی و همدلی برای رفع مشکلات و بهبود وضعیت کیفیت آموزش این دانشگاه ستودنی است.

دبیر هیأت امناء دانشگاه آزاد اسلامی استان یزد گفت: ششمین جلسه هیأت امناء دانشگاه آزاد اسلامی استان یزد با حضور 13 نفر از شانزده نفر عضو این هیأت در سالن کنفرانس دانشگاه آزاد اسلامی یزد برگزار شد؛ حضور پررنگ و دلسوزانه شخصیت ها و فرهیختگانی همچون دکتر عارف، مهندس بیطرف، آیت الله ناصری امام جمعه، استاندار، دکتر سید عباس پاکنژاد، نمایندگان شورای عالی انقلاب فرهنگی، دفتر نهاد نمایندگی مقام معظم رهبری، نمایندگان وزارتین علوم و بهداشت و درمان و آموزش پزشکی و دیگر اعضاء و همراهی و همدلی این عزیزان برای رفع مشکلات و بهبود وضعیت آموزش و پژوهش دانشگاه آزاد اسلامی استان قابل ستایش و ستودنی است که به شکر الهی این جلسه نیز از این قاعده مستثنی نبوده است.

رئیس دانشگاه آزاد اسلامی یزد با اعلام برخی از مصوبات ششمین جلسه هیأت امنای دانشگاه آزاد اسلامی یزد اجرایی شدن آن را منوط به تأیید ریاست عالی دانشگاه دانست و گفت: از مصوبات این جلسه می توان موافقت هیأت امناء با ساخت سالن آمفی تئاتر، ساخت کتابخانه مرکزی از محل درآمدهای غیرشهریه ای و صرفه جویی، ساخت آزمایشگاه سازه با کمک خیر محترم، راه اندازی درمانگاه تخصصی موقوفه صفار با کمک بخش خصوصی و واگذاری حق بهره برداری آن به بخش خصوصی برای دانشگاه آزاد اسلامی یزد، موافقت با اخذ وام توسط واحد تفت، فروش ملک مازاد دانشگاه آزاد اسلامی واحد میبد و تعیین تکلیف اراضی تحت اختیار دانشگاه که فاقد سند مالکیت هستند را نام برد.

وی با بیان اینکه اجرای طرح شهرک شفا در سایت شماره 2 دانشگاه آزاد اسلامی یزد نیز بررسی شد، خاطرنشان کرد: در این جلسه آقایان دکتر جمال الدینی و مهندس تشکری به عضویت هیأت نظارت بر مصوبات هیأت امناء دانشگاه آزاد اسلامی استان یزد در آمدند.

این مورد را ارزیابی کنید
(0 رای‌ها)