04 خرداد, 1398

سومین همایش ملی دوسالانه کاربرد مدل‌های پیشرفته فضایی در آمایش سرزمین برگزار می‌شود

به میزبانی دانشگاه آزاد اسلامی واحد یزد و با همکاری شهرداری یزد

به گزارش روابط عمومی  معاون آموزشی دانشگاه آزاد اسلامی یزد و دبیر سومین همایش ملی دوسالانه کاربرد مدل‌های پیشرفته فضایی (سنجش از دور و GIS) اظهار کرد: «رشد روز افزون توليدات علمي كشور درجهان به استناد پايگاههاي معتبر استنادي و علم سنجي نشان از جايگاه رفيع دانشمندان ايراني در توليدات علمي جهان دارد. و میتوان گفت با میزان رویت پذیری مقالات علمی محققان ایرانی نیز بسیار قابل توجه می باشد. پژوهشگران مجموعه سنجش از دور، جغرافیا و برنامه ریزی شهری همچنین در حوزه های شهرسازی در اين صعود علمي ايران نقش به سزايي ايفاء نموده و بعنوان پيشتازان اين عرصه عمل مي نمايند. همزمان با اين تحولات عظيم، توجه به مبحث  علوم مکانی نيز در كشور ايران روز افزون شده است.

هدف از برگزاری این همایش انتقال تجربیات دانشگاه و صنعت در ارتباط با علوم مکانی و استفاده از تکنیک‌های جدید در تحلیل‌های فضایی است تا هم دانشگاه بتواند تجربیات علمی خود را در اختیار صنعت قرار بدهد و هم صنعت بتواند آخرین تکنولوژی‌های سخت افزاری این رشته را در اختیار دانشگاه بگذارد.»
اين همايش، سومين همايش ملي پژوهش و توليد علم در حوزه علوم مکانی، به میزبانی دانشگاه آزاد اسلامی یزد با حمايت هاي مادي ومعنوی شهرداری یزد و همچنین همكاري انجمن علمي سنجش از دور و سیستم اطلاعات جغرافیای دانشگاه آزاد اسلامی برگزار مي گردد. برگزاري سه همايش ملي در این زمینه نشان از توجه ويژه مسئولين محترم اين دانشگاه به اين امر مهم دارد. اين اهميت را تعداد مقالات دريافتي دبيرخانه همايش بيشتر روشن مي سازد و مويد اين نكته است كه همزمان با رشد توليدات علمي، پژوهش هاي مرتبط با علوم مکانی نيز در كشور افزايش يافته است.
دکتر المدرسی با توجه به نوپا بودن دانش سنجش از دور گفت: «دانش سنجش از دور با توجه به جدید و نوپا بودنش تکنیک های بسیار خوبی را برای آمایش سرزمین در اختیار کاربران خود قرار می‌دهد که از جمله می توان مطالعات محیط زیست، مطالعات مرتبط با بحث آب، مدیریت شهری و برنامه ریزی، مسائل مربوط به امنیت جامعه و استفاده از توانمندی‌های این دانش در کشف معادن را نام برد.»
همچنين دبیر علمی همایش کاربرد مدل های پیشرفته فضایی در آمایش سرزمین افزود: رویداد ایده شو  با حضور صاحبان صنایع و ادارات استان همزمان در کنار این همایش برگزار میگردد. در این رویداد ایده پردازان ،ایده های خود را در قالب 3 دقیقه در زمان تعیین شده به حضار ارائه و پس از داوری به سه ایده برتر جوایز ارزنده اهدا خواهد شد

قریب به 25 دانشجو در این همایش دوسالانه که دو دوره  قبلی آن نیز توسط دانشگاه آزاد اسلامی واحد یزد برگزار شد به فعالیت مشغول هستند و همچون گذشته با همکاری شهرداری یزد در 8 و 9   اسفند در واحد یزد برگزار می‌شود و علاقه مندان به شرکت در آن می‌توانند حداکثر تا 15 دي ماه نسبت به ارسال چکیده مقالات  به آدرس http://gis97.iauyazd.ac.ir خود اقدام کنند.

این مورد را ارزیابی کنید
(1 رای)
آخرین ویرایش در چهارشنبه, 21 آذر 1397 14:31

کدپستی: 8916871967

تلفن: 9 - 03538211391

نمابر ریاست:  03538214810

نمابر دبیرخانه:  03538215034

دریافت نرم‌افزار همراه دانشگاه

تا اطلاع ثانوی امکان استفاده از نرم‌افزار وجود ندارد.

لطفا از سامانه‌های آموزشی استفاده نمایید.

Android ios

ما 1577 مهمان و بدون عضو آنلاین داریم