04 تیر, 1398

برگزاری مراسم لیله الرغائب و نمایشگاه کتاب

در راستای ترویج فرهنگ مطالعه و تسهیل دسترسی دانشجویان به کتب مذهبی، به همت معاونت فرهنگی دانشگاه آزاد اسلامی واحد یزد از تاریخ پنجم اردیبهشت به مدت یک هفته نمایشگاه کتاب در محوطه دانشگاه برگزار می‌شود.

به گزارش خبرنگار آنا، دکتر کمال خواجه پور معاون فرهنگی، اجتماعی دانشگاه آزاد اسلامی یزد هدف از برگزاری این نمایشگاه را گسترش فرهنگ مطالعه و علم و آگاهی دانشجویان دانست و اظهار داشت:در این نمایشگاه جهت حمایت از دانشجویان کتابها با تخفیف 30 درصد ارائه می گردد. ضمناً تعداد قابل توجهی بن خرید کتاب از طرف معاونت فرهنگی تهیه گردیده است که دانشجویان می توانند با مراجعه به امور فوق برنامه نسبت به دریافت آن اقدام نمایند.

وی از برگزاری مراسم لیلة الرغائب با همکاری و همت دفتر نهاد رهبری و معاونت فرهنگی دانشگاه خبر داد و گفت : در ایام پرفضیلت ماه رجب که فضایل آن بی شمار است دانشگاه نیز در اولین پنجشنبه این ماه مراسم لیلة الرغائب را بعد از نماز مغرب و عشا در مسجد شهید صدوقی دانشگاه با صرف افطاری برگزاری خواهد نمود

این مورد را ارزیابی کنید
(2 رای‌ها)