04 خرداد, 1398

با حضور دکتر طهرانچی؛ سامانه مکانیزه تولید جوانه‌های خوراکی‌ دانشگاه آزاد یزد افتتاح شد

با حضور دکتر طهرانچی؛

سامانه مکانیزه تولید جوانه‌های خوراکی‌ دانشگاه آزاد یزد افتتاح شد

نخستین سامانه مکانیزه تولید جوانه‌های خوراکی و دامی دانشگاه آزاد اسلامی یزد با حضور رئیس دانشگاه آزاد اسلامی افتتاح شد.

به گزارش گروه دانشگاه خبرگزاری آنا از روابط عمومی دانشگاه آزاد اسلامی، نخستین سامانه مکانیزه تولید جوانه‌های خوراکی و دامی دانشگاه آزاد اسلامی واحد یزد ظهر امروز با حضور دکتر محمدمهدی طهرانچی افتتاح شد.

نخستین مرکز مکانیزه پرورش سریع علوفه از یکی از بخش‌های این سامانه است که علوفه‌های گندم، جو، ذرت و ... مناسب دام را در مدت هفت روز از بذر تا بارگیری تولید می‌کند.

همچنین انواع جوانه‌های خوراکی شامل جوانه گندم، جو، ماش، عدس، لوبیا، نخود و ... و تولید انواع نشای صیفی‌جات شامل نشای خیار سبز، گوجه فرنگی، گوجه گیلاسی، کاهو، هندوانه و ... در این سامانه تولید می‌شود.

در مراسم افتتاح نخستین سامانه مکانیزه تولید جوانه‌های خوراکی و دامی،  بابک نگاهداری سرپرست معاونت تحقیقات، فناوری و نوآوری، معصومه طباطبایی رئیس دانشگاه آزاد اسلامی استان یزد، سروری‌مجد رئیس دانشگاه آزاد اسلامی استان خراسان رضوی و  سعید آزادیان دستیار ویژه رئیس دانشگاه حضور داشتند.

این مورد را ارزیابی کنید
(0 رای‌ها)

کدپستی: 8916871967

تلفن: 9 - 03538211391

نمابر ریاست:  03538214810

نمابر دبیرخانه:  03538215034

دریافت نرم‌افزار همراه دانشگاه

تا اطلاع ثانوی امکان استفاده از نرم‌افزار وجود ندارد.

لطفا از سامانه‌های آموزشی استفاده نمایید.

Android ios

ما 1217 مهمان و بدون عضو آنلاین داریم