30 مهر, 1398

تجلیل از خدمات عضو هیئت علمی بازنشسته دانشگاه آزاد یزد مطلب ویژه

از خدمات عضو هیئت علمی بازنشسته دانشگاه آزاد یزد تجلیل شد.

طی مراسمی از خدمات عضو هیات علمی بازنشسته دانشگاه آزاد یزد تجلیل شد.

معاون پژوهش و فن آوری دانشگاه آزاد یزد گفت: نقش و وظیفه معلمی نقشی برجسته و خطیر است که همواره بر دوش استاد برجای خواهد ماند.

به گزارش خبرنگار روابط عمومی دانشگاه آزاد یزد در این مراسم و در حضور اعضای شورای پژوهشی ، با اهدای لوح سپاس از طرف ریاست محترم دانشگاه آزاد یزد ، از زحمات و تلاش دکتر جلیل توتونچی عضو هیات علمی گروه اقتصاد این دانشگاه در طول بیش از 30 سال خدمت تجلیل بعمل آمد.

به همین گزارش دکتر نوید نصیری زاده معاون پژوهش و فناوری دانشگاه آزاد یزد از سالها تلاش صادقانه، صمیمانه و بی‌وقفه دکتر جلیل توتونچی در تصدی پست‌های متعدد معاونت پژوهش و فناوری، معاونت اداری و مالی ، رئیس دانشکده مدیریت، اقتصاد و حسابداری تشکر کرد و گفت: علیرغم بازنشستگی از میان تمام پست‌ها و سمت‌ها، نقش و وظیفه معلمی نقشی برجسته و خطیر است که همواره بر دوش یک استاد برجای خواهد ماند.

این مورد را ارزیابی کنید
(0 رای‌ها)