30 مهر, 1398

نوسازی و تجهیز فضای آزمایشگاهی و کارگاهی دانشکده مهندسی، مواد و متالورژی دانشگاه آزاد یزد

معاون پژوهش و فن آوری دانشگاه آزاد یزد خبر داد :

نوسازی و تجهیز فضای آزمایشگاهی و کارگاهی دانشگاه آزاد یزد

دکتر نوید نصیری زاده گفت: دانشجویان دوره های تحصیلات تکمیلی دانشگاه ازاد یزد از امکانات تجهیزات جوشکاری، ورقکاری، تکنولوژی، بازرسی جوش و آزمایشگاه تخصصی جوشکاری بهره مند می شوند.

به گزارش خبرنگار روابط عمومی دانشگاه ازاد یزد دکتر نوید نصیری زاده معاون پژوهش و فن آوری دانشگاه آزاد یزد گفت : در راستای برگزاری هر چه مطلوب تر دوره های آموزشی دروس جوشکاری، ورقکاری، تکنولوژی ، بازرسی جوش و آزمایشگاه تخصصی جوشکاری برای کلیه دانشجویان رشته های مهندسی دانشگاه آزاد یزد انجام گرفت.

وی در ادامه افزود : مجموعه آزمایشگاهی گروه مهندسی مواد و متالورژی دانشگاه ازاد یزد شامل تجهیزات جوشکاری الکترود دستی یا الکترود روکش دار برای آموزش بصورت تک و یا گروهی دانشجویان می باشد که با برنامه ریزی کامل و بر اساس سرفصل آموزش عالی جهت دانشجویان دوره های تحصیلات تکمیلی دانشگاه آزاد یزد و به منظور امور پژوهشی و پایان نامه از این امکانات بهره مند می شوند.

نصیری زاده اذعان کرد: سایر تجهیزات مستقر در کارگاههای عنوان شده شامل دستگاه های جوشکاری گازمحافظ ، اعم از جوشکاری دی اکسید کربن و جوشکاری آرگون است که قابل برنامه ریزی برای تحقیقات و پژوهش های مقاطع تحصیلات تکمیلی و نیز دانشجویان مقاطع کارشناسی و کاردانی است .

عضو هیات علمی دانشگاه ازاد یزد اظهارکرد : در این مقوله می توان به تجهیزات متنوع دیگری مانند تجهیزات جوشکاری استیلن، نقطه جوش ویژه ورقکاری و نیز تجهیزات تکمیلی جهت مطالعه رفتار و خواص مکانیکی و نیز بازرسی چشمی اشاره نمود.

معاون پژوهش و فن اوری دانشگاه ازاد یزد در پایان خاطرنشان کرد: دروس و سرفصل های آموزشی مرتبط با مجموعه آزمایشگاهی و کارگاهی گروه مهندسی مواد و متالورژی واحد یزد توسط عضو هیات علمی تمام وقت دانشگاه دکتر زهیر سراجان استادیاررشته مواد پیشرفته و آقای عبدالرسول کارگر تکنسین جوشکاری که یکی از باتجربه ترین استادکاران جوشکاری استان یزد بشمار می اید در دانشگاه ازاد یزد ارائه می گردد.

این مورد را ارزیابی کنید
(0 رای‌ها)