30 مهر, 1398

تجلیل ازاعضای تیم بتن دانشگاه آزاد اسلامی یزد در هفدهمین دوره مسابقات سازه­ي محافظ (EPD مطلب ویژه

تجلیل ازاعضای تیم بتن دانشگاه آزاد یزد

رتبه سومی ملی اعضای تیم بتن دانشگاه آزاد اسلامی یزد در بخش سازه­ي محافظ تخم مرغ(EPD)

تیم بتن دانشگاه آزاد اسلامی واحد یزد در هفدهمین دوره مسابقات سراسری سازه­ي محافظ تخم مرغ EPD رتبه سوم را از آن خود کرد.

به گزارش روابط عمومی واحد یزد، مراسم تقدیر از تیم دانشجویی گروه فنی و مهندسی عمران دانشگاه آزادیزد با حضور دکتر معصومه طباطبائی رئیس واحد ، دکترنوید نصیری زاده معاون پژوهش و فناوری ، دکتر محمدرضا سید میر مدیر هماهنگی حوزه ریاست وروابط عمومی و دکتر محمدعلی دشتی سرپرست و استاد راهنما تیم اعزامی بتن واعضای تیم بتن دانشگاه در محل دفتر ریاست واحد یزد برگزار شد.

برپایه این گزارش، در این مراسم دکتر معصومه طباطبائی رئیس دانشگاه آزاد اسلامی استان یزد ضمن تجلیل و تشکراز اعضا و استاد راهنمای این تیم اظهار امیدواری نمود که با تلاش تیم و با حمایت بیشتر مسئولین دانشگاه از این عزیزان این روند ادامه دار باشد.

در ادامه جلسه  دکتر محمدعلی دشتی ، سرپرست و استاد راهنمای تیم اعزامی این دوره ضمن ارج گذاری به عملکرد این تیم، در مورد دستاوردهای این تیم گفت : كسب اين موفقيت بعد از لطف پروردگار منان ، حاصل تلاش مستمر اعضاي اين تيم طي چندین ماه عنوان کرد و ابراز امیدواری داشت که می توان با برنامه ریزی بهتر در دوره های آینده این تیم با حضور در مسابقات بین المللی به مقام های شایسته تری دست یابد.

وی در مورد آمار شرکت کنندگان در هفدهمین دوره مسابقات ملی بتن افزود : امسال با حضور65 دانشگاه و در قالب 81 تیم دانشجویی متشکل از ۲۶۸ نفر از دانشجویان رشته عمران، استادان و دانشجویان دانشگاه های سراسر کشور در دانشگاه آزاد اسلامی واحد کرج انجام شد.

اعضاي تيم منتخب دانشگاه آزادیزد عبارتند از ؛ آقایان علیرضا دشتی ، منصور زحمتکش، میلاد زینلی ،بهنام بامسی زیر نظر استاد راهنمای خود دکتر محمدعلی دشتی موفق شدند از ميان 81تيم از 65 دانشگاه كه در اين رشته شركت كرده بودند، مقام سوم را به خود اختصاص دهند.

شایان ذکر است این دوره از مسابقات كه در رشته هاي؛ «بتن سبك پر مقاومت دانشجويي»، «سازه­ي محافظ تخم مرغ EPD»، «تير سبك خمشي» و «بتن غلتكي اقتصادي» و ...، برگزار گرديد، تيم منتخب دانشگاه آزاد اسلامي واحد یزد به سرپرستي دکتر «محمدعلی دشتی»، عضو هیات علمی گروه مهندسی عمران دانشگاه، در بخش سازه­ي محافظ تخم مرغ EPD به رتبه سوم ‌مسابقات در سطح كشور نائل گرديد .

لازم بذکر است است همه ساله مسابقات متعددي در زمينه تكنولوژي ساخت و توليد بتن در كشور برگزار مي شود كه مهم­ترين مسابقه ملي در اين زمينه توسط انجمن بتن ايران در مهر ماه هر سال و در بزرگداشت استاد «احمدحامي» اجرا مي شود.

این مورد را ارزیابی کنید
(0 رای‌ها)