23 آبان, 1398

اثری جدید از گروه تواشیح دانشجویی (شمیم وصال) دانشگاه آزاد اسلامی یزد مطلب ویژه

معاونت فرهنگی ودانشجوئی دانشگاه آزاداسلامی یزد خبر داد

اجرای اثر جدید ( تبقی باب نجاه الامه)  از گروه تواشیح دانشجوئی ( شمیم وصال) دانشگاه آزاداسلامی یزد

در شب اربعین سرور و سالار شهیدان، گروه تواشیح دانشجوئی ( شمیم وصال) دانشگاه آزاداسلامی یزد به اجرای برنامه زنده تلویزیونی پرداخت.

به گزارش خبرنگار واحدیزد دکتر محمدرضا دهقانی اشکذری معاون فرهنگی ودانشجوئی دانشگاه آزاداسلامی یزد گفت :

به دعوت عوامل ویژه برنامه زنده شبانه شبکه استانی مرکز یزد ،اعضای گروه تواشیح منتخب دانشجوئی ( شمیم وصال) دانشگاه با حضور در برنامه تلویزیونی به اجرای برنامه پرداخت.

وی اظهار کرد .اثر اجرا شده فارسی وعربی گروه تواشیح دانشجوئی ( شمیم وصال) دانشگاه با محوریت حضرت سید الشهدا وبه سفارش شورای فرهنگی دانشگاه تهیه شده است.

دکتر دهقانی اشکذری اذعان کرد : اثر اجرا شده ( تبقی باب نجاه الامه) ، سال گذشته با اعزام گروه در جواربارگاه آقا ابا عبدالله الحسین (ع ) ودر کشور عراق رونمایی شده است .

دبیر شورای فرهنگی دانشگاه آزاد استان یزد در پایان خاطر نشان کرد: گروه تواشیح دانشجوئی (شمیم وصال) دانشگاه آزاد اسلامی یزد از سال 1385 تاسیس شده است وتاکنون طی این سالها افتخارات وارزشهای ملی وبین المللی بیشماری در کارنامه خود به ثبت رسانده است .

این مورد را ارزیابی کنید
(0 رای‌ها)