23 آبان, 1398

دکتر فاطمه پیغمبری : تشریح عناوین دوازده‌گانه روش‌های کاهش استرس و اضطراب مطلب ویژه

عضو هیئت‌علمی واحد یزد:

عناوین دوازده‌گانه روش‌های کاهش استرس و اضطراب

نشست حلقه صالحین با همکاری دبیرخانه سبک زندگی وسلامت دانشگاه آزاد اسلامی یزد

نشست حلقه صالحین اعضای هیات علمی و کارکنان خواهر دانشگاه آزاد اسلامی یزد با همکاری دبیرخانه سبک زندگی وسلامت دانشگاه آزاد اسلامی یزد برگزار گردید.

به گزارش واحدخبر دانشگاه آزاد اسلامی یزد ، با حضور دکتر فاطمه پیغمبری عضو هیات علمی دانشگاه آزاد یزد جلسه حلقه صالحین اعضای هیات علمی و کارکنان خواهر واحد یزد با همکاری دبیرخانه سبک زندگی وسلامت استان در سالن کنفرانس ساختمان اداری دانشگاه برگزار گردید.

فاطمه پیغمبری هدف از برگزاری این نشست رابا توجه به علم شناخت آناتومی بدن انسان و تحقیقات و تجربیاتی که طی بیماری خویش تا بهبودی کامل کسب کرده است را با ارائه روشهای کاهش استرس و اضطراب را تحت ۱۲ عنوان کلیدی برای شرکت کنندگان در جلسه عنوان کرد.

عضو هیات علمی دانشگاه آزاد اسلامی یزد عناوین دوازده گانه روشهای کاهش استرس و اضطراب را شامل ورزش کردن ،مصرف متعادل کافئین ، نوشتن با هدف خلوت کردن ذهن و بیان عمقی احساسات، جویدن آدامس سالم، توانایی در بیان کلمه ( نه) در مواقع گرفتاری، ورزش یوگا با هدف ذهن آگاهی ،تنفس عمیق ،قرار دادن آگاهانه خود برای مدتی کوتاه در استرس کامل به جای داشتن استرس مزمن در مدتی طولانی، اولویت بندی کارها و قرار دادن امورات استرس زا در درجه اول، انجام سفرهای کوتاه به تنهایی ،توجه به حواس پنجگانه و استفاده صحیح از انها برای آرامش ذهن،  پذیرش دردها و رنجها به عنوان بخشی از زندگی و واگذاری امور غیر قابل کنترل به دستان توانمند پروردگار بیان کرد .

گفتنی است در پایان جلسه دکتر فاطمه پیغمبری با توجه به مرتبط بودن موضوع سخنرانی جلسه با فضای آرامبخش حرم رضوی و ایام شهادت حضرت علی ابن موسی الرضا دلنوشته ای خطاب به ثامن الحجج (ع) تقدیم  کرد.

این مورد را ارزیابی کنید
(0 رای‌ها)