23 آبان, 1398

برگزاری نمایشگاه عکس با موضوع استکبار ستیزی به مناسبت 13 آبان در مسجد ملااسماعیل مطلب ویژه

با پیگیری و همکاری حوزه بسیج دانشجویی دانشگاه آزاداسلامی یزد صورت گرفت:

برگزاری نمایشگاه عکس با موضوع استکبار ستیزی به مناسبت 13 آبان در مسجد ملا اسماعیل یزد

نمایشگاه عکس با موضوع استکبار ستیزی به مناسبت 13 آبان در مسجد ملا اسماعیل یزد برگزار گردید.

به گزارش واحد خبر دانشگاه آزاد اسلامی یزد محمد مهدی پژاوند مسئول حوزه بسیج دانشجویی دانشگاه آزاد اسلامی یزد گفت: نمایشگاه عکس با موضوع استکبار جهانی و آمریکا با همت  و پیگیری دانشجویان بسیجی دانشگاه آزاد اسلامی یزد روز گذشته در مصلای نماز جمعه در مسجد ملا اسماعیل یزد برگزار شد.

وی در ادامه برگزاری نمایشگاه را شامل بیش از 30 عکس نوشته و اینفوگرافی با محوریت خیانت و دشمنی های آمریکا، آمریکا و تروریسم، جنگ نرم، تهاجم فرهنگی و... عنوان کرد.

محمد مهدی پژاوند با تاکید بر شعار همه علیه استکبار تصریح کرد : به تصویر کشیدن جنایات و بد عهدی های آمریکا و متحدان و بصیرت افزایی عموم مردم از مهم ترین اهداف ما است.

مسئول حوزه بسیج دانشجویی دانشگاه آزاد اسلامی یزد اظهار کرد: همه ی مردم باید به مسائل روز آگاهی داشته باشند و با دانایی کامل در راهپیمایی13 آبان حضور پیدا کنند و شعار مرگ بر آمریکا را فریاد بزنند.

پژاوند ،در پایان مصاحبه  نوید برگزاری مجدد نمایشگاه عکس را در روز 13 آبان در دانشکده پزشکی علی ابن ابیطالب(ع) دانشگاه آزاد اسلامی یزد داد و خاطرنشان کرد: علاوه بر برپایی نمایشگاه، تریبون آزاد با موضوع (افول آمریکا،توهم یا واقعیت ) همچنین برپایی مسابقه عکس برای دانشجویان علاقه‌مند، طراحی شده است.

گفتنی است  در حاشیه برگزاری نمایشگاه ، دکتر محمدرضا دهقانی اشکذری معاون فرهنگی و دانشجوئی دانشگاه آزاد اسلامی واحد یزد از محل برگزاری بازدید کرد .

این مورد را ارزیابی کنید
(0 رای‌ها)