23 آبان, 1398

پیام رئیس دانشگاه آزاداسلامی استان یزد به مناسبت فرارسیدن یوم‌ا... سیزده آبان

صدور پیام رئیس دانشگاه آزاداسلامی استان یزد به مناسبت فرارسیدن یوم‌ا... سیزده آبان

دکتر معصومه طباطبائی رئیس دانشگاه آزاد اسلامی استان یزد به مناسبت یوم‌ا... سیزده آبان پیامی صادر کرد.

به گزارش روابط عمومی دانشگاه  آزاد اسلامی یزد در این پیام آمده است:

بسمه تعالی

۱۳آبان ماه نماد مقاومت، ایستادگی و استکبار ستیزی ملت بزرگ ایران در مقابل استکبار جهانی است.

سیزدهم آبان ماه ؛ تداعی رویدادهای مهمی چون تسخیر لانه ی جاسوسی آمریکا توسط دانشجویان پیرو خط امام و برملا شدن سیاست ها و نیرنگ های استکبار جهانی علیه ایران اسلامی و جانفشانی جمعی از دانش آموزان انقلابی است.

ضمن گرامیداشت یاد و خاطره‌ی شهدای دفاع مقدس و انقلاب اسلامی، فرارسیدن این روز را تبریک گفته و امیدواریم دانش‌آموزان و دانشجویان عزیز میهن عزیزمان با تأسی به شهدای عزیز، همواره در راه مبارزه با استکبار ثابت‌قدم و پیروز باشند.

دکتر معصومه طباطبائی - رئیس دانشگاه آزاد اسلامی استان یزد

این مورد را ارزیابی کنید