23 آبان, 1398

بهره‌برداری از محصول سامانه هوشمند تولید آئروپونیک و هیدروپونیک

معاون پژوهش و فناوری دانشگاه آزاد اسلامی یزد گفت: «محصول سامانه هوشمند تولید آئروپونیک و هیدروپونیک علوفه‌های دامی و جوانه‌های خوراکی در این واحد دانشگاهی مورد بهره‌برداری قرار گرفت.»

به گزارش خبرنگار خبرگزاری آنا از واحد یزد، نوید نصیری‌زاده در حاشیه مراسم بهره‌برداری محصول سامانه هوشمند تولید آئروپونیک و هیدروپونیک علوفه‌های دامی و جوانه‌های خوراکی اظهار کرد: «یکی از راه‌های تحقق رسالت دانشگاه آزاد اسلامی در زمینه ارتقای سلامت جامعه، تولید محصولات غذایی و دامی سالم با استفاده از تخصص و تجربه اعضای هیئت‌علمی و کارکنان پرتلاش گروه‌های آموزشی مختلف از قبیل مکانیک، الکترونیک، کشاورزی و کامپیوتر است.»

وی اضافه کرد: «بهره‌برداری و استقبال بخش خصوصی به‌ویژه دامداران و باشگاه‌های سوارکاری استان یزد از محصول سامانه هوشمند تولید آئروپونیک و هیدروپونیک علوفه‌های دامی و جوانه‌های خوراکی در دانشگاه آزاد اسلامی واحد یزد بسیار مطلوب و رضایت‌بخش بوده است.»

معاون پژوهش و فناوری دانشگاه آزاد اسلامی یزد، هدف از راه‌اندازی سامانه هوشمند را تأکید مقام معظم رهبری به امر رونق تولید، استقلال و وابستگی نداشتن کشور از طریق تمرکز بر روی تولید ملی به‌خصوص در زمینه تأمین علوفه عنوان کرد.

نصیری‌زاده بیان کرد: «یکی از راه‌های تحقق رسالت دانشگاه آزاد اسلامی در زمینه ارتقای سلامت جامعه، تولید محصولات غذایی و دامی سالم با استفاده از تخصص و تجربه اعضای هیئت‌علمی و کارکنان پرتلاش گروه‌های آموزشی مختلف از قبیل مکانیک، الکترونیک، کشاورزی و کامپیوتر است.»

وی با قدردانی از حمایت‌های بی‌دریغ رئیس دانشگاه آزاد اسلامی یزد و حوزه معاونت توسعه مدیریت و منابع یزد به‌ویژه در زمینه تصویب طرح و تأمین سرمایه مشارکت و پشتیبانی‌های لازم گفت: «قرارداد مشارکت در زمینه اجرای طرح کلان راه‌اندازی سامانه هوشمند تولید آئروپونیک و هیدروپونیک علوفه‌های دامی و جوانه‌های خوراکی بین دانشگاه آزاد اسلامی یزد با یکی از شرکت‌های مستقر در مرکز رشد واحدهای فناور دانشگاه منعقد شده است.»

عضو هیئت‌علمی دانشگاه آزاد اسلامی یزد تصریح کرد: «میزان سرمایه‌گذاری این دانشگاه در طرح محصول سامانه هوشمند تولید آئروپونیک و هیدروپونیک علوفه‌های دامی و جوانه‌های خوراکی ۲ میلیارد ریال بوده و اخیراً با انعقاد قرارداد فروش یک‌میلیارد ریالی با آورد ۷۵ درصد سود خالص برای دانشگاه و بازگشت بیش از ۳۶ درصد سرمایه‌گذاری در سال نخست این سرمایه‌گذاری به نتیجه رضایت‌بخشی رسیده است.»

نصیری‌زاده متذکر شد: «این موضوع با استقبال و تقاضای بسیار خوب مشتریان از قبیل دامداران به‌ویژه باشگاه‌های سوارکاری از نقاط مختلف کشور همراه بوده که امید می‌رود به‌زودی این طرح به مرحله سودآوری بسیار خوبی برای دانشگاه برسد.»

وی تأکید کرد: «تقویت فعالیت‌های فناوری و نوآوری و حمایت ویژه از شتاب‌دهنده‌ها، مراکز رشد، سراهای نوآوری و پارک‌های علم و فناوری به عنوان راهکار اساسی و سیاست کلان دانشگاه آزاد اسلامی به عنوان پیشروترین دانشگاه کشور در این زمینه باید ملاک عمل قرار گیرد.»

این مورد را ارزیابی کنید
(0 رای‌ها)