23 آبان, 1398

کسب مقام قهرمانی تیم والیبال دانشگاه آزاد خوزستان / علوم وتحقیقات و یزد دوم و سوم شدند.

امیدستوده نیا خبر داد:

تیم والیبال کارکنان و هیات علمی واحد یزد به مقام سوم مسابقات والیبال دانشگاه آزاد اسلامی (جام وحدت) در لیگ دسته یک استان های(خوزستان،تهران،فارس،گلستان،خراسان شمالی،اصفهان،لرستان،بوشهر،همدان) دست یافت و قهرمانی به واحد دانشگاهی استان خوزستان رسید.

به گزارش خبرنگار روابط عمومی واحد یزد، امید ستوده نیا رئیس اداره تربیت بدنی دانشگاه آزاد اسلامی استان یزد گفت : تیم والیبال کارکنان و هیات علمی واحد یزد با ترکیب بازیکنان : محمدامینی ، محمدحسن بابایی چاه افضل، کاظم حاجی حسینی، سید علیرضا خالویی، محمدرضا دره شیری، مهدی دهقان شوازی، محمود روح پرور، علی صادقیه، محسن فلاح ، محمدرضا مظفری ، مهدی مقامی ، روح الله میرشمسی و با مربیگری پدرام اعتماد العلماء  و سرپرستی مهدی دهقان شوازی ، مقام سوم این دوره از رقابت‌های لیک دسته اول دانشگاه آزاد کشور را کسب کرد.

وی افزود: این مسابقات با حضور یازده تیم از واحدهای منتخب دانشگاه آزاد اسلامی سراسر کشور  و  به نام  (جام وحدت و به یاد شهید مدافع حرم شهید محمدخانی ) در سه گروه و به میزبانی واحد یزددر محل سالن ورزشی ولایت واحد یزد برگزار شد با قهرمانی تیم دانشگاه آزادخوزستان و کسب مقام دوم و سومی تیمهای علوم وتحقیقات تهران و یزد دوم و سوم شدند به پایان رسید.

گفتنی است در پایان کاپ اخلاق این دوره از مسابقات به تیم دانشگاه آزاداسلامی فارس اهداء گردید.

این مورد را ارزیابی کنید
(0 رای‌ها)