23 آبان, 1398

آغاز مسابقات والیبال لیگ دسته دو کارمندان و اعضای هیئت علمی دانشگاه آزاد اسلامی با رقابت ۱۰ تیم مطلب ویژه

رئیس اداره تربیت بدنی دانشگاه آزاد اسلامی استان یزد خبرداد:

آغاز مسابقات والیبال لیگ دست دو کارمندان و اعضای هیئت علمی دانشگاه آزاد اسلامی با رقابت ۱۰ تیم

مسابقات والیبال جام وحدت لیگ دسته دو ویژه کارمندان و اعضای هیئت علمی دانشگاه آزاد اسلامی با قرعه‌کشی و گروه‌بندی و رقابت ۱۰ تیم به میزبانی دانشگاه آزاد اسلامی یزد آغاز شد.

به گزارش خبرنگار خبرگزاری آنا از دانشگاه آزاد اسلامی یزد، مسابقات والیبال جام وحدت لیگ دسته دو ویژه کارمندان و اعضای هیئت علمی دانشگاه آزاد اسلامی واحدهای سراسر کشور یادبود شهید  مدافع حرم محمدحسین محمدخانی به میزبانی دانشگاه آزاد اسلامی واحد یزد از صبح امروز در سالن ورزشی ولایت واحد یزد آغاز شد.

رئیس اداره تربیت بدنی دانشگاه آزاد اسلامی استان یزداظهار کرد : مراسم قرعه‌کشی این مسابقات روز گذشته در محل هتل اسکان تیمها انجام و گروه‌بندی تیم‌های حاضر برگزار شد.

امید ستوده نیا گفت : 10 تیم از واحدهای دانشگاهی استان‌های مختلف کشور در این مسابقات حضور دارند و هشت بازی در صبح و بعدازظهر روز نخست مسابقات انجام می‌شود.

وی تصریح کرد : دور مقدماتی مسابقات والیبال جام وحدت لیگ دسته دو ویژه کارمندان و اعضای هیئت علمی دانشگاه آزاد اسلامی به‌مدت سه روز برگزار می‌شود و ۲۰ آبان دور نیمه‌نهایی و ۲۱ آبان بازی رده‌بندی و دیدار پایانی برگزار خواهد شد.

این مورد را ارزیابی کنید
(0 رای‌ها)