07 بهمن, 1398

نخستین جلسه مدیران ارشد کمیته تیم مدیریت بحران و بلایا بیمارستان شاه ولی دانشگاه آزاداسلامی یزد+تصویر مطلب ویژه

مدیر توسعه سلامت علوم پزشکی دانشگاه آزاد اسلامی استان یزد خبرداد:

به گزارش خبرنگار روابط عمومی دانشگاه آزاد اسلامی یزد دکتر مسعود کلامی مدیرتوسعه سلامت علوم پزشکی دانشگاه آزاداسلامی استان اظهار کرد : نخستین نشست مدیران ارشد کمیته تيم بحران بيمارستان شاه ولی دانشگاه آزاد اسلامی یزد با حضور سید حسین طباطبایی ندوشن کارشناس مسئول دبیرخانه سلامت در حوادث و پدافند غیر عامل دانشگاه علوم پزشکی یزد و اعضای کمیته تیم مدیران ارشد بحران ، درسالن كنفرانس پژوهشي ساختمان اداری دانشگاه برگزارشد.

در ابتدای جلسه دکتر مسعود کلامی مدیر توسعه سلامت علوم پزشکی دانشگاه آزاداسلامی استان بر اجرای مصوبات کمیته بحران و بلایا بیمارستان شاه ولی تاکید کرد.

مدیرتوسعه سلامت علوم پزشکی دانشگاه آزاداسلامی استان هدف از این برگزاری نشست،  آشنایی و شناسایی نقاط آسيب پذيرمجموعه های درمانی و ارائه تدابير ایمنی  و حفاظتی و امنیتی در قالب پنل الگوریتم مقابله با بحران بیان کرد.

در ادامه جلسه سید حسین طباطبایی ندوشن ، کارشناس مسئول دبیرخانه سلامت در حوادث و پدافند غیر عامل دانشگاه علوم پزشکی یزد پیرامون راهنمای ملي مديريت خطر بیمارستاني بر اساس شاخص هاي اعتباربخشي مباحثی را عنوان کرد .

گفتنی است در پایان ، نظرات و پیشنهادات جدیدی از سوی مدیران ارشد ستادی کمیته مدیریت بحران و بلایا بیمارستان شاه ولی مطرح گردید.

این مورد را ارزیابی کنید
(0 رای‌ها)