18 آذر, 1398

مسئول جدید بسیج دانشجویی دانشگاه آزاد اسلامی یزد معرفی شد

ظهر امروز طی مراسمی با حضور مسئولان ناحیه بسیج دانشجوئی استان یزد؛

مسئول جدید بسیج دانشجویی دانشگاه آزاد اسلامی یزد معرفی شد

مسئول جدید بسیج دانشجویی دانشگاه آزاد اسلامی یزد با حضور جمعی از مسئولان دانشگاه و ناحیه بسیج دانشجوئی استان معرفی شد.

به  گزارش خبرنگار دانشگاه آزاد اسلامی یزد ظهر امروز آیین تکریم و معارفه مسئولان قدیم و جدید بسیج دانشجویی دانشگاه آزاد اسلامی واحد یزد با حضور مسئولان بسیج دانشجویی استان، تعدادی از معاونان و مدیران واحد یزد برگزار شد.

در این مراسم محمد مهدی پژاوند به عنوان مسئول جدید بسیج دانشجویی واحد یزد معرفی و از خدمات حجت دانش میر مسئول سابق بسیج دانشجویی دانشگاه قدردانی شد.

رئیس دانشگاه آزاد اسلامی استان یزد در این آیین، ضمن گرامیداشت هفته بسیج  و تشکر از عملکرد شایسته گروههای جهادی بسیج دانشجوئی دانشگاه در حوادث اخیر سیل و زلزله کشور گفت : مهم‌ترین وظیفه دانشجویان بسیجی درخشش از نظرعلمی پژوهشی و در کنار آن انجام و پیشبرد وظایف سیاسی و اجتماعی است ودر حال حاضربسیج به عنوان اهرم و بازوان پرتوان اجرائی در دانشگاه وکشور تلقی می گردد.

دکتر معصومه طباطبائی در ادامه ضمن قدردانی ازخدمات مسئولان بسیج دانشجویی دانشگاه، افزود: «مسئولان بسیج در این دانشگاه در هر دوره در مقایسه با گذشته فعال‌تر و پویاتر عمل کرده‌اند و دستاوردهای ارزشمندی به ارمغان آورده‌اند.

در ادامه این مراسم دکتر محمدرضا دهقانی اشکذری معاون دانشجوئی وفرهنگی دانشگاه  ضمن تبریک هفته مبارک بسیج ، از تلاش‌های متواضعانه دانشجو حجت دانش میر تشکر کرد و برای محمدمهدی پژاوند مسئول جدید بسیج دانشجویی دانشگاه آزاد اسلامی یزد آرزوی موفقیت کرد.

در ادامه این مراسم علی پورمیرزائی مسئول ناحیه بسیج دانشجویی دانشگاه‌های استان یزد در بیانی کوتاه  به وصف بسیج و انتظارات مقام معظم رهبری از دانشجویان بسیجی به بیان یاد و خاطرات شهید مدافع حرم دانشجوی دانشگاه شهید محمدخانی پرداخت و از تلاش‌های حجت میر مسئول سابق بسیج دانشجویی دانشگاه آزاد اسلامی یزد قدردانی و برای محمدمهدی پژاوند آرزوی موفقیت کرد.

به گزارش واحد خبر روابط عمومی دانشگاه آزاد اسلامی یزد در پایان این مراسم علاوه بر قدردانی از خدمات حجت دانش میر، با اهداء لوح تقدیر، محمدمهدی پژاوند به عنوان مسئول جدید بسیج دانشجویی دانشگاه آزاد اسلامی یزد معرفی شد.

این مورد را ارزیابی کنید
(0 رای‌ها)