18 آذر, 1398

جلسه هیئت اندیشه ورز دانشگاه آزاد اسلامی استان یزد برگزار شد. مطلب ویژه

با حضور حجه الاسلام والمسلمین حسن خیری:

جلسه هیئت اندیشه ورز دانشگاه آزاد اسلامی استان یزد برگزار شد.

جلسه هیئت اندیشه ورز دانشگاه آزاد اسلامی استان یزد به میزبانی واحد یزد برگزار شد.

به گزارش واحد خبر روابط عمومی دانشگاه آزاداسلامی یزد ، جلسه هیئت اندیشه ورز علوم انسانی و هنر دانشگاه آزاداسلامی استان یزد باحضور حجه الاسلام  دکتر حسن خیری،مدیر کل برنامه ریزی و تعالی علوم انسانی و هنر دانشگاه آزاداسلامی و دکتر احمد امام جمعه مدیر گروه نظریه های فرهنگی پژوهشکده میان فرهنگی سازمان مرکزی در سالن کنفرانس ساختمان اداری واحد یزد برگزار شد.

حجه السلام خیری اظهار کرد برای اینکه سازمان  بتواند بخوبی کار خود را انجام دهد باید تعامل ویژه ای در این راستا با کارگروههای استانی برقرار باشد وبرای چنین ارتباطی هیئت های اندیشه ورز متشکل از اعضای هیات علمی با رزومه قوی در استان تشکیل شده است .

وی خاطرنشان کرد : هیئت های اندیشه ورز به عنوان یک بازوی علمی و پژوهشی طی جلسات متعدد استانی ایده و طرح های کارآمدی تاثیر گذاری را ارائه می کند.

خیری با اشاره به فعالیت ها وتکالیف هیئت های اندیشه ورز استانی افزود: این هیئت درباره رفع نقاط ضعف وتقویت مجلات و پایان نامه های موجود علوم انسانی و هنر فعالیت خواهد داشت .

مدیر کل برنامه ریزی و تعالی علوم انسانی و هنر دانشگاه آزاداسلامی تصریح کرد: وضعیت سنجی رشته ها ضمن اولویت بندی و آسیب شناسی بخصوص در حوزه هنر و معزلات در این راستا در جهت توانمندسازی اعضای هیئت اندیشه ورز ، ایجاد کرسی های نظریه پردازی از پایان نامه ها و جهت گیری رساله ها در طرح پایش  هراستان از برنامه های هدفمند این کارگروه است .

ساماندهی نشریات علمی ، ترمیم رشته ها ، ساماندهی پایان نامه ها و رساله های دانشجوئی ، شناسایی و معرفی نخبگان علمی رشته های مورد نظر در هر استان ، تدوین کتب درسی ، اصلاح آئین نامه های آموزشی و پژوهشی از ماموریت های اصلی هیات اندیشه ورز در هر استان بشمار می رود.

در این جلسه خانم دکتر معصومه طباطبائی رئیس دانشگاه آزاداسلامی استان یزد ، دکتر سید علی المدرسی معاون آموزش و تحصیلات تکمیلی واحد و دکتر محمدرضا دهقانی اشکذری معاون دانشجوئی و فرهنگی و سایر اعضای هیات اندیشه ورز ضمن حضور در جلسه از برنامه ها و توانمندیهای گروههای آموزشی دانشکده علوم انسانی و هنر و معماری واحد نکاتی را ایراد کردند.

گفتنی است ، حجه الاسلام خیری و اعضای هیئت اندیشه ورز با حضور در مزار شهدای 8 شهید گمنام دانشگاه آزاد اسلامی واحدیزد با آرمان های قهرمانان دفاع مقدس تجدید میثاق کردند.

این مورد را ارزیابی کنید
(0 رای‌ها)