18 آذر, 1398

نخستین نشست تخصصی آینده پژوهی وآینده نگری فرهنگی در دانشگاه آزاد اسلامی یزد+گزارش تصویری

معاونت فرهنگی دانشجوئی واحد یزد خبرداد:

نخستین نشست تخصصی آینده پژوهی وآینده نگری فرهنگی

در دانشگاه آزاد اسلامی یزد+گزارش تصویری

به گزارش واحد خبر روابط عمومی دانشگاه آزاداسلامی یزد با همت و پیگیری معاونت دانشجوئی و فرهنگی دانشگاه آزاد اسلامی یزد نخستین نشست تخصصی آینده پژوهی وآینده نگری فرهنگی در سالن آمفی تاتر دکتر سلطانی و با حضوراعضای هیات علمی دانشگاه آزاد اسلامی کشور و استان در سالن آمفی تاتر مرحوم دکتر علی سلطانی  واحد یزد برگزار گردید.

به همین گزارش خبرگزاری ، این جلسه با حضور مدعوین ، حجه الاسلام والمسلمین حسن خیری مدیر کل برنامه ریزی و تعالی علوم انسانی  دانشگاه آزاداسلامی ، دکتر فرهاد امام جمعه مدیرگروه نظریه های فرهنگی پژوهشکده میان فرهنگی سازمان مرکزی دانشگاه و تعدادی از اعضای منتخب هیات علمی صاحب نظر دانشگاه آزاداسلامی استان ، با حضور دانشجویان ، اساتید علاقه مند به مبحث آینده پژوهی وآینده نگری فرهنگی بصورت طرح پرسش و پاسخ  به بحث و تبادل نظر پرداختند.

این مورد را ارزیابی کنید
(0 رای‌ها)