18 آذر, 1398

صبح امروز بارقابت ۴۶ دانشجو در واحد یزدصورت گرفت مطلب ویژه

صبح امروز با رقابت 46 دانشجو صورت گرفت؛
برگزاری آزمون جامع دکتری سال ۹۸ دانشگاه آزاد اسلامی استان یزد در 21 رشته
معاون آموزش و تحصیلات تکمیلی دانشگاه آزاد اسلامی واحد یزد گفت: امتحان کتبی و شفاهی آزمون جامع دکتری سال ۹۸ دانشگاه آزاد اسلامی استان یزد در 21رشته تحصیلی برگزار شد.

دکترسید علی المدرسی در گفتگو با خبرنگاردانشگاه آزاد اسلامی یزد درباره برگزاری آزمون جامع دکتری سال ۹۸ در دانشگاه آزاد اسلامی واحد یزد اظهار کرد: امتحان شفاهی و کتبی آزمون جامع دکتری دانشگاه آزاد اسلامی استان یزد در 21رشته تحصیلی با دقت ویژه و مطابق با بخشنامه‌های ارسالی سازمان مرکزی در سالن اجتماعات شهید آوینی دانشکده فنی مهنسی واحد یزد برگزار شد.
وی اذعان کرد: آزمون جامع دکتری ۹۸، مطابق بخشنامه سازمان مرکزی دانشگاه و به منظور نظارت و هماهنگی بهتر و آسودگی خاطر دانشجویان به‌صورت تجمیع استانی و به میزبانی واحد یزد برگزار شد.
معاون آموزش وتخصیلات تکمیلی دانشگاه آزاد اسلامی واحد یزد افزود: 46 دانشجو در 21 رشته تحصیلی دانشگاه آزاد اسلامی واحد یزد در این آزمون حضور داشتند.
المدرسی تصریح کرد: آزمون جامع دکتری تخصصی بصورت تجمیعی در رشته‌های مهندسی عمران سازه و مدیریت ساخت ، مهندسی برق ، مهندسی کشاورزی ، زیست شناسی ، حقوق ، مدیریت صنعتی، مدیریت بازرگانی ، علوم ارتباطات، زبان انگلیسی انجام شد.
وی با تأکید بر اینکه در برگزاری آزمون از اعضای هیئت علمی استان بهره گرفته شده است، اظهار کرد: آزمون شفاهی و مصاحبه این دوره ، طی فردا دوشنبه یازدهم و سه شنبه دوازدهم آذرماه برگزار شد.
در حاشیه برگزاری این آزمون دکتر المدرسی خاطرنشان کرد: آزمون جامع دکتری مربوط به دانشجویان دانشگاه آزاد واحدهای استان یزد است که به صورت تجمیعی در این واحد دانشگاهی برگزار شد.
عضو هیات علمی دانشگاه آزاد اسلامی یزد با بیان اینکه نمره آزمون جامع دکتری دارای دو بخش کتبی و شفاهی و هرکدام به ارزش پنجاه درصد است، عنوان کرد: حد نصاب نمره قبولی برای کلیه ورودی‌ها ۱۶در نظر گرفته شده است که بخش پژوهش تحصیلات دوره دکتری به مدت دو سال به پایان نامه این عزیزان اختصاص خواهد داشت.
معاون آموزش و تحصیلات تکمیلی دانشگاه آزاد اسلامی یزد تصریح کرد : واحد یزد با ۱۷۰عضو هیات علمی تمام وقت که ۲۵استاد تمام و دانشیار و ۷۱رشته کارشناسی ارشد و۲۴رشته دکتری و ۸۱رشته کارشناسی و کاردانی ، با داشتن ۸۰کارگاه و آزمایشگاه در خدمت علم و تکنولوژی جامعه دانشگاهی استان و کشور می باشد.
گفتنی است ، این آزمون مورد بازدید نماینده مرکز نظارت و ارزیابی دانشگاه‌ آزاد اسلامی قرار گرفت.

این مورد را ارزیابی کنید
(0 رای‌ها)