04 بهمن, 1398

افتخاری دیگر از تیم دانشجویان والیبالیست دانشگاه آزاد اسلامی یزد در عرصه رقابتهای کشوری مطلب ویژه

افتخار مقام سومی رقابت های دانشجویی قهرمانی والیبال کشور توسط تیم دانشگاه ازاد اسلامی واحد یزد

به گزارش واحد خبر روابط عمومی واحد یزد، امید ستوده نیا رئیس اداره تربیت بدنی دانشگاه آزاد اسلامی استان یزد اظهار کرد در این دوره از رقابت های والیبال قهرمانی دانشجویان کشور که به میزبانی دانشگاه ازاد اسلامی واحد فیروز کوه برگزار شد در نهایت تیم دانشگاه آزاداسلامی با مربیگری پدرام اعتمادالعلما و سرپرستی امید ستوده نیا به مقام سوم کشور دست یافت .

گفتنی است، در این دوره از مسابقات والیبال دانشجویی کشوری ، تیم منتخب دانشگاه ازاد اسلامی استان یزد با شکست تیم قدرتمند آذربایجان شرقی، توانست مقام سوم کشوری را بدست اورد و به ترتیب تیمهای آذربایجان غربی مقام اول و تیم مازندران مقام دوم را بدست اورد .

این مورد را ارزیابی کنید
(0 رای‌ها)