04 بهمن, 1398

با صدور پیامی؛ دکتر طهرانچی فرارسیدن روز دانشجو را تبریک گفت مطلب ویژه

رئیس دانشگاه آزاد اسلامی طی پیامی فرارسیدن ۱۶ آذر روز دانشجو را تبریک گفت.

به گزارش گروه دانشگاه خبرگزاری آنا از روابط عمومی دانشگاه آزاد اسلامی، متن پیام دکتر محمد مهدی طهرانچی رئیس دانشگاه آزاد اسلامی به شرح زیر است:

بسمه تعالی

با حمد و ستایش به محضر باری‌تعالی و درود بر پیامبر خاتم (ص) و اهل بیت ‏کرامش ‏که چراغ راه بشریت‌‏اند

۱۶ آذر، یادآور ایستادگی، بیداری و هوشیاری جوانان فرهیخته‌ای است که اولین پاسخ جدی را به سلطه‌گری آمریکا دادند، و از آن به عنوان سند متقن استقلال کشور شناخته می‌شود. این روز فرصت مغتنمی است تا یاد و خاطره شهیدان دانشجو به‌ویژه شهیدان ۱۶ آذر را گرامی داریم و با الگوگیری از روحیه عدالت خواهی، مطالبه‏‌گری و آن عزیزان در مسیر تحقق آرمان‌های این سرزمین حرکت کنیم.

روز دانشجو را باید روز فرهنگ قلمداد کرد که آگاهانه به ندای حق‌طلبی امام خمینی (ره) برابر حکومت فاسد پهلوی لبیک گفتند و با روحیه استکبارستیزی آمال و برنامه‌های مستکبران را برهم زدند. به بیان دیگر شانزدهم آذر روز تعالی‌بخشی فردی و اجتماعی جامعه به دست دانشگاهیان است. در نگاه گام دوم انقلاب اسلامی دانشگاه آزاد اسلامی بستری برای آموزش کار سیاسی، اجتماعی، مدیریتی با محوریت دانشجویان انقلابی از طریق تشکل‌های دانشجویی است.

امروز شاهد هستیم جبهه استکبار با استفاده از تمام ظرفیت خود به دنبال تداوم سلطه‏‌گری بر منطقه و ایران اسلامی است و با اعمال تحریم و صرف هزینه‌های هنگفت می کوشد کشور را از مسیر استقلال و پیشرفت منحرف سازد، اما آنچه مانع تحقق توطئه های آنان شده، تداوم راه شهیدان از سوی دانشجویان غیور و فرهیخته‌ای است که با مجاهدت علمی خواسته‏‌های شوم بدخواهان این ملت را خنثی می‌کنند.

دانشجویان و قشر جوان همواره به عنوان نماد سرزندگی و تحرک جامعه شناخته می‌‏شوند که نقش مهمی در توسعه پایدار دارند و موجب تضمین آینده کشور می‌‏شوند؛ از همین رو انتظار می‏‌رود دانشجویان با بهره‏‌گیری از مبانی اصیل اسلامی، اخلاقی و فرهنگ ایرانی و با تأسی از رهنمودهای امام راحل و مقام معظم رهبری در جهت تحقق اهداف، برنامه‌ها و رفع نیازهای جامعه با تغییر روش‌ها در راستای بیانیه گام دوم انقلاب اسلامی تلاش و مجاهدت کنند.

دانشگاه آزاد اسلامی در گام دوم در اجرای سند دانشگاه اسلامی تلاش می‏‌کند در عرصه تولید و گسترش مرزهای دانش و علوم کاربردی و پیشتاز در نهضت نرم افزاری باشد و مقدمه این امر را با جذب و تربیت محققانی نوآور و توانمند در حل چالش‌های کشور قابل تحقق می‏داند و این مهم بی تردید با همت استادان و دانشجویان فرهیخته و با تقویت مسئولیت‌‏پذیری میسر خواهد شد.

اینجانب ضمن گرامیداشت یاد و خاطره شهدای دانشجو، این روز را به همه دانشجویان به ویژه دانشجویان عزیز دانشگاه آزاد اسلامی تبریک می‏‌گویم و از آنان می‌‏خواهم با نشاط و شور جوانی در پیشبرد اهداف و توسعه علمی کشور حرکت کنند.

از خداوند متعال عزت، سلامتی و بهروزی همه را برای خدمت به مردم ایران اسلامی خواستارم.

محمد مهدی طهرانچی

رئیس دانشگاه آزاد اسلامی