04 بهمن, 1398

در پی خبر شهادت (سردار حاج قاسم سلیمانی)صورت گرفت، مطلب ویژه

در پی شهادت «سردار حاج قاسم سلیمانی»

درپی شهادت سرباز سرافراز اسلام، سردار حاج قاسم سلیمانی ،روابط عمومی دانشگاه آزاد اسلامی واحد یزد پیام تسلیتی صادر کرد.

به گزارش روابط عمومی و اطلاع رسانی دانشگاه آزاداسلامی یزد ، متن پیام به این شرح است :

(مِنَ المُؤمِنینَ رِجالٌ صَدَقوا ما عاهَدُوا اللَّهَ عَلَیه فَمِنهُم مَن قَضیٰ نَحبَهُ وَمِنهُم مَن یَنتَظِر وَما بَدَّلوا تَبدیلًا)

شهادت مظلومانه سردار سپهبد حاج قاسم سلیمانی را به محضر حضرت ولی عصر (عج)،رهبر معظم و فرزانه انقلاب اسلامی، محور پیروز مقاومت و همه امت اسلامی بویژه ملت قدرشناس ایران اسلامی و خانواده محترم ایشان تسلیت می‌گوییم و از درگاه حضرت حق، علو درجات را برای آن مجاهد فی سبیل الله که عهد خود با خدایش را صادقانه وفا کرد، مسالت می نماییم. بی تردید شهادت مظلومانه و دور از وطن این سرباز رشید جهان اسلام به دست تروریسم دولتی آمریکای جنایتکار، انسجام و وحدت یکپارچه جهان اسلام،همبستگی ملی و پیروزی نهایی مقاومت را به دنبال خواهد داشت.

روابط عمومی دانشگاه آزاد اسلامی واحد یزد

این مورد را ارزیابی کنید