04 بهمن, 1398

در پی خبر شهادت (سردار حاج قاسم سلیمانی) بیانیه بسیج اساتید،دانشجویی و کارکنان واحد یزد مطلب ویژه

بیانیه بسیج اساتید، دانشجویی و کارکنان دانشگاه آزاد اسلامی یزد به مناسبت شهادت سردار سپهبد شهید (حاج قاسم سلیمانی)

شهادت رمز پیروزی است. هراس، آن دارد که شهادت مکتب او نیست. امام خمینی(ره)

شهادت، محصول زیستن حسینی گونه است و پاداش خداوند به مجاهدانی است که با جان و مال خویش، در مسیر تحقق دستورات الهی، خستگی ناپذیر باشند. در دورانی که عزت و قدرت تفکر اسلام ناب محمدی(ص) بر همه امت های جهان هویدا شده است، حرکات تروریستی استکبار جهانی و بزدلان صهیونیستی شکلی آشکار به خود گرفته است تا تقابل تاریخی جبهه حق و باطل مسیری یابد که زمینه ساز حاکمیت مستضعفان بر عالم شود. سردار سپهبد شهید حاج قاسم سلیمانی، مرد جهاد و مبارزه، علیه تهجر و تفکر تکفیری و سرباز فداکار یگانه منجی عالم حضرت ولی عصر(عج) بود تا تحت فرمان ولایت امر مسلمانان جهان، مقام عظمای ولایت، ظهور یوسف زهرا (س) را مهیا سازد. شهادت این مجاهد بزرگ در صبح جمعه و در ایام شهادت بانوی دو عالم حضرت صدیقه طاهره (س) و ایام میلاد حضرت زینب (س) این مژده را دارد که مدافعان حریم ولایت، به زوی انتقام خون اولیای خدا را به دست، منتقم خون خدا خواهند گرفت انشاءالله .

دانشگاهیان دانشگاه آزاد اسلامی یزد، ضمن عرض تبریک و تسلیت شهادت سردار سرافراز اسلام شهید حاج قاسم سلیمانی، اعلام می دارند که تا پای جان در مسیر تحقق عدالت جهان گستر مجاهده و مبارزه خواهند کرد انشاءالله والعاقبه للمتقین

بسیج اساتید، دانشجویی و کارکنان دانشگاه آزاد اسلامی واحد یزد

این مورد را ارزیابی کنید