03 اسفند, 1398

با حضور مدیر کل اموردانشجویی دانشگاه آزاد اسلامی در نشست واحد یزد مطرح شد مطلب ویژه

در جلسه امروز بعدازظهر ، مدير كل امور دانشجويي دانشگاه آزاد اسلامي در واحد يزد عنوان کرد توانمندسازی دانشجویان در حوزه های فرهنگی از اولویت های اصلی آیین نامه اجرایی حوزه دانشجویی است. دكتر عليرضا صامت گفت : کارگاه آموزش های تخصصی حوزه دانشجویی و بررسی آیین نامه های اجرایی در یزد برگزار شد. به گزارش واحد خبر روابط عمومي دانشگاه آزاد اسلامي يزد مديركل امور دانشجویی دانشگاه آزاد اسلامی هدف از برگزاری این کارگاه آموزشی را تقویت مهارتهای علمی و تجربی کارشناسان مطرح کرد. وی تصریح کرد:با توجه به ادغام دو حوزه فرهنگی و دانشجویی، مهمترین وجه مشترک این دو حوزه بحث مشاوره است لذا ضرورت دارد راه اندازی مراکز مشاوره در زمینه های مختلف در اولویت قرار بگیرد. وی در ادامه خاطرنشان کرد : حوزه دانشجویی در بحث تربیتی و پرورشی دانشجویان حوزه ای متولی و مؤثر است که میتواند در توانمندسازی دانشجویان نقش بسزایی را ایفا نماید. صامت اذعان کرد : این جلسه به منظور هم اندیشی و تبادل نظر پیرامون سیاست های کلی حوزه دانشجویی و تبادل نظر میان اعضا تشکیل شده است که امیدواریم بتوانیم راهکارهای علمی و عملی مناسبی ارائه دهیم. گفتنی است این کارگاه به صورت پرسش و پاسخ ادامه یافت تا گامی مؤثر در راستای سیاست های کلی حوزه دانشجویی دانشگاه برداشته شود.

این مورد را ارزیابی کنید
(0 رای‌ها)