03 اسفند, 1398

جلسه بررسی آیین نامه ها و قوانین حوزه ورزش دانشگاه آزاد اسلامی با حضور دکتر جوانمرد در دانشگاه آزاد اسلامی یزد تشکیل شد مطلب ویژه

دیدگاه دانشگاه آزاد اسلامی به ورزش یک دیدگاه فرهنگی است

مدیرکل تربیت بدنی دانشگاه آزاد اسلامی گفت: دیدگاه ما به ورزش و تربیت بدنی در واحدهاي دانشگاهي ، یک نگاه فرهنگی است چراکه در دنیای کنونی ورزش یک قدرت نرم به شمار می رود.

به گزارش واحد خبر روابط عمومي دانشگاه آزاد اسلامي يزد کارگاه بررسی آیین نامه ها و قوانین حوزه ورزش در دانشگاه آزاد اسلامی با حضور مدیرکل تریت بدنی دانشگاه آزاد اسلامی دکتر کمال جوانمرد و رئیس، اساتید و کارکنان امور دانشجویی و ورزش دانشگاه آزاد اسلامی یزد در سالن كنفرانس شهيد محمد خاني واحد دانشگاه آزاد يزد برگزار گردید.

به گزارش واحد خبر يزد دكتر کمال جوانمرد مدير كل تربیت بدنی دانشگاه آزاداسلامي در این کارگاه یکروزه با بیان اینکه ورزش یک قدرت نرم در مقابل هجمه های جامعه كنوني است.

وي اظهار داشت: در عرصه جنگ نرم باید نوع و جنس مقاومت با حمله متناسب باشد بطوری که تهدید نرم را باید با قدرت نرم پاسخ داد و در این میان ورزش یکی از مهمترین قدرت های نرم به شمار می آید.

وی خاطرنشان کرد: دیدگاه ما به ورزش یک دیدگاه فرهنگی است و براساس همین دیدگاه به سمت جامعه ای پیش می رویم که ورزش باور است.

جوانمرد در ادامه با اشاره به اینکه در حال حاضر تعداد اعضای هیئت علمی رشته های تربیت بدنی دانشگاه آزاد اسلامی 523 نفر است، وی در ادامه افزود: هم اکنون 52 هزار دانشجوی تربیت بدنی در 187 واحد دانشگاه آزاد اسلامی مشغول به تحصیل هستند که این آمار نشان دهنده موقعیت بسیار خوب دانشگاه برای درآمدزایی در حوزه ورزش است. مدیرکل تربیت بدنی دانشگاه آزاد اسلامی خاطرنشان كرد ، ما در چشم انداز پیش روی دانشگاه به دنبال توسعه حوزه ورزش و تربیت بدنی هستیم که امیدواریم با تلاش و همت کارکنان و استفاده بهینه از پتانسیل های خوب این حوزه در آینده ای نه چندان دور محقق شود.

مدیرکل تربیت بدنی دانشگاه آزاد اسلامی تاکید کرد : ورزش بهترین ابزار انتقال ارزش های اسلامی در جامعه به ویژه در بین جوانان است که بر همین اساس هم اکنون حوزه ورزش دانشگاه آزاد اسلامی حول سه محور ورزش، ارزش و دانش پیش می رود.

شایان ذکر است هم اکنون 590 دانشجو در رشته های مختلف تربیت بدنی در واحدهای دانشگاه آزاد اسلامی یزد مشغول به تحصیل هستند.

این مورد را ارزیابی کنید
(0 رای‌ها)