12 فروردين, 1399

دکتردهقانی اشکذری عنوان کرد؛ راه‌اندازی سیستم مشاوره‌ای تلفنی برای فعالیت‌های جهادی مبارزه با کرونا مطلب ویژه

دکتردهقانی اشکذری عنوان کرد؛

راه‌اندازی سیستم مشاوره‌ای تلفنی برای فعالیت‌های جهادی مبارزه با کرونا

معاون دانشجویی و فرهنگی دانشگاه آزاد اسلامی واحد یزد از راه‌اندازی سیستم مشاوره‌ای تلفنی برای فعالیت‌های جهادی مبارزه با کرونا در این واحد دانشگاهی خبر داد.

دکترمحمدرضا دهقانی اشکذری در گفتگو با خبرنگار خبرگزاری آنا در یزد درباره مبارزه با کروناویروس در دانشگاه آزاد اسلامی واحد یزد اظهار کرد: «در راستای فعالیت‌های جهادی دانشگاهی برای مقابله با کرونا مرکز مشاوره امین و کلینیک مشاوره همای رحمت معاونت دانشجویی و فرهنگی دانشگاه آزاد اسلامی یزد اقدام به سازماندهی مشاوران داوطلب  و راه‌اندازی سیستم مشاوره تلفنی در زمینه مبارزه با ترس و اضطراب کرده است.»

وی تصریح کرد: «در ادامه فعالیت‌های این مرکز مشاوره، قرارگاهی به نام آرامش قلب‌ها تشکیل شده و برنامه منظمی از زمان پاسخگویی مشاوران تدوین و به شهروندان ارسال شده تا درصورت بروز اضطراب در دانش‌آموزان، دانشجویان، استادان، کارکنان و خانواده‌ها با تماس تلفنی مشاوره و توصیه لازم را دریافت کنند.»‌

معاون دانشجویی و فرهنگی دانشگاه آزاد اسلامی واحد یزد، درپایان هدف از این کار را اقدام در راستای حفظ سلامت روانی هموطنان،دانشجویان  و دانشگاهیان عنوان کرد.

این مورد را ارزیابی کنید
(0 رای‌ها)