12 فروردين, 1399

دکتر المدرسی خبر داد ، جذب دکتری تخصصی هیات علمی در ۶رشته جدید توسط دانشگاه آزاد اسلامی یزد مطلب ویژه

دکتر سیدعلی المدرسی خبر داد ،
جذب و پذیرش دکتری تخصصی هیات علمی در ۶رشته جدید توسط دانشگاه آزاد اسلامی واحد یزد

معاون آموزش و تحصیلات تکمیلی دانشگاه آزاد اسلامی واحد یزد از اعلام ثبت نام جذب هیات علمی در ۶رشته دکتری تخصصی سال ۹۸ خبر داد.
به گزارش واحد خبر روابط عمومی دانشگاه آزاد اسلامی یزد، دکتر سیدعلی المدرسی معاون آموزش و تحصیلات تکمیلی دانشگاه آزاد اسلامی یزد، گفت: فرآیند جذب هیات علمی دانشگاه آزاد اسلامی واحد یزد همینک در سامانه ساجد آغاز شده و تا۲۰ فروردین ماه۹۹ توسط مرکز جذب دانشگاه آزاد اسلامی ادامه خواهد داشت.

وی خاطرنشان کرد: در این خصوص دانشگاه آزاداسلامی واحد یزد در ۶رشته دکتری تخصصی شامل دکتری تخصصی مشاوره ,حقوق خصوصی , برد تخصصی جراحی عمومی, پرستاری, فیزیولوژی و دکتری تخصصی روانشناسی بصورت طرح خدمت نظام وظیفه ، پذیرش هیات علمی را خواهد داشت.

دکتر المدرسی معاون آموزش و تحصیلات تکمیلی دانشگاه آزاد اسلامی یزد تصریح کرد: متقاضیان می‌توانند جهت ثبت‌نام به سامانه sajed.iau.ir مراجعه کنند.
وی همچنین در پایان خاطرنشان کرد در حال حاظر دانشگاه آزاد اسلامی واحد یزد با ۸۰۰۰ دانشجو ،۲۴گرایش دکتری ،۷۱گرایش کارشناسی ارشد ، ۸۱رشته کارشناسی وبا ۱۷۰ عضو هیات علمی تمام وقت در دانشکده های پزشکی ،علوم انسانی ،فنی و مهندسی و علوم پایه ، مشغول خدمت رسانی به جامعه علمی دانشگاهی  استان و کشور است .

این مورد را ارزیابی کنید
(0 رای‌ها)