31 ارديبهشت, 1398

رییس دانشگاه آزاد یزد: تدبیر و تعامل در دولت یازدهم مشهود است

رییس دانشگاه آزاد اسلامی واحد یزد گفت: تدبیر، تعامل، قانون گرایی و شایسته سالاری در دولت یازدهم مشهود است.

محمدرضا اسلامی روز شنبه در جریان بازدید از خبرگزاری جمهوری اسلامی مرکز یزد از سیاست های در نظر گرفته شده توسط دولت تدبیر و امید ابراز خرسندی کرد.
وی همچنین با گرامیداشت 17 مرداد سالروز شهادت محمود صارمی، روز خبرنگار را به خبرنگاران ایرنا یزد تبریک گفت.
رییس دانشگاه آزاد واحد یزد با اشاره به سیاست جدید دانشگاه آزاد مبنی بر ارتقای کیفیت آموزشی اظهار کرد: بی مهری های دولت قبل سبب شد این دانشگاه که همواره رتبه نخست پذیرش دانشجو را در اختیار داشت به رتبه دوم نزول کند اما در دولت تدبیر و امید بار دیگر به جایگاه خود در صدر بازگشت.
اسلامی افزود: دانشگاه آزاد اسلامی واحد یزد به رغم تلاش هایی صورت گرفته تا سال 1389 دارای ظرفیت اندکی از نظر رشته های تحصیلی زیر پوشش داشت که در این سال با طرح تجمیع یک و تاسیس شعبه علوم و تحقیقات، خدمات گذشته تکمیل شد و ظرفیت رشته های تحصیلی در آن ارتقا یافت.
وی شمار دانشجویان دانشگاه آزاد در استان یزد را 25 هزار نفر عنوان کرد و افزود: از این تعداد 15 هزار و 700 دانشجو در واحد یزد و 9 هزار 300 دانشجو در سایر واحدها و مراکز دانشگاه آزاد تحصیل می کنند.
رییس دانشگاه آزاد واحد یزد اضافه کرد: سرانه فضای آموزشی این دانشگاه در حالی 11.5 متر مربع است که استاندارد این سرانه در کشور 10 متر مربع است.
وی با اشاره به فعالیت 350 عضو هیات علمی در دانشگاه آزاد واحد یزد ادامه داد: 500 استاد نیز به صورت حق التدریس در این دانشگاه فعالیت می کنند.
اسلامی خاطر نشان کرد: دانشگاه آزاد اسلامی واحد یزد برای سال تحصیلی پیش رو 50 عضو هیات علمی در رشته های جدید جذب می کند که از این بین 20 عضو هیات علمی در رشته های پزشکی و بقیه در رشته های غیرپزشکی مشغول خواهند شد.
وی ادامه داد: در دوره مدیریتی حمید میرزاده در دانشگاه آزاد اسلامی، برای نخستین بار زمان طی مراحل جذب اعضای هیات علمی از یک و نیم سال به 6 ماه کاهش یافت.
رییس دبیرخانه هیات امنای دانشگاه آزاد اسلامی واحد نیز با اشاره به تشکیل هفت شورای تخصصی در هیات امنای این دانشگاه گفت: این شوراها در حوزه های اداری و مالی، پژوهشی، برنامه ریزی و اقتصاد دانش بنیان، آموزشی و تحصیلات تکمیلی، عمران و استان، دانشجویی و فرهنگی و زنان فرهیخته فعالیت می کند.
محمدحسین جعفری با بیان اینکه تشکیل این شوراها چندی پیش در طرح تجمیع 2 دانشگاه آزاد ابلاغ شده است افزود: بسیاری از تصمیمات و برنامه های اجرایی دانشگاه آزاد پس از تصویب در این شوراها عملی می شود.

این مورد را ارزیابی کنید
(0 رای‌ها)
آخرین ویرایش در شنبه, 17 مرداد 1394 21:35

کدپستی: 8916871967

تلفن: 9 - 03538211391

نمابر ریاست:  03538214810

نمابر دبیرخانه:  03538215034

دریافت نرم‌افزار همراه دانشگاه

تا اطلاع ثانوی امکان استفاده از نرم‌افزار وجود ندارد.

لطفا از سامانه‌های آموزشی استفاده نمایید.

Android ios

ما 1157 مهمان و بدون عضو آنلاین داریم