27 مرداد, 1398

ديدار دكتر اسلامي رياست واحد يزد از خانواده شهيد دانش

دكتر اسلامي در ديدار با خانواده شهيد دانش، قاري بين المللي و شهيد منا

شهيد دانش اهل معرفت ، پیرو خط رهبری و مدافع ولایت فقیه بود

دكتر محمد رضا اسلامي رئيس دانشگاه آزاد اسلامي واحد يزد و تني چند از مسئولين دانشگاه با حضور در منزل پدر شهيد حسن دانش، قاري بين المللي كشورمان كه در حادثه غم بار منا به واسطه بي كفايتي آل سعود به درجه رفيع شهادت رسيده بود، از خانواده ايشان دلجویی کردند.
دكتر اسلامي در اين ديدارضمن عرض تسليت به خانواده شهيد حسن دانش گفت :خوشا به سعادت شهيد دانش و ديگر شهداي حادثه منا كه با لباس احرام لبیک گویان در آروزی رسیدن به قرب الهي و با لب تشنه همراه با ذكر یا حسین به درجه رفيع شهادت رسيدند و بسوی معبود خود شتافتند.

IMG 20151012 WA0018
دبير هيات امناي دانشگاه آزاد اسلامي استان در ادامه شهيد دانش را یکی از سرمایه ها و افتخارات ارزشمند يزد برشمرد و گفت : شهيد دانش اهل معرفت ، و پیرو خط رهبری و مدافع ولایت فقیه بود كه انشاالله به واسطه خون اين شهيد و ديگر شهداي اسلام ريشه همه دشمنان اسلام خشك مي شود .
وي در پايان حادثه منا را بسيار عظيم و درد ناك برشمرد و گفت : به حمدا... از سوي مقام معظم رهبري و دولت مردان دولت تدبير و اميد، دستور پيگيري و اقدامات ويژه اين حادثه صادر شده است .

این مورد را ارزیابی کنید
(1 رای)