21 آذر, 1398

مسئول دفتر نهاد نمایندگی مقام معظم رهبری در دانشگاهها و مراکز آموزش عالی استان یزد :کشور بدون علم هرگز سربلند نخواهد شد

حجت الاسلام و المسلمین حرزاده مسئول دفنر نهاد نمایندگی مقام معظم رهبری در دانشگاهها و مراکز آموزش عالی استان یزد در مراسم جشن فارغ التحصیلی 2900 نفر از دانشجویان دانشگاه آزاد اسلامی یزد و تجلیل از 130 نفر دانشجوی برگزیده و ممتاز این دانشگاه و همزمان با سی و سومین سالروز تشکیل دانشگاه آزاد اسلامی گفت : تأسیس دانشگاه آزاد اسلامی با کمک حضرت امام (ره) و هدایت ایشان شکل گرفت و امروز خداوند منان را شاکرم در جمع دوستانی هستم که چند سالی افتخار میزبانی آنها راداشته ایم .

مسئول دفتر نهاد نمایندگی مقام معظم رهبری در دانشگاهها ی آزاد اسلامی استان یزد در بخش دیگری از سخنانش گفت : خداوند کسانی را که علم و توفیق کسب علم داده است درجات بالا و مقام های بالایی عطا نموده است وی ضمن توصیه ای به فارغ التحصیلان دانشگاه گفت : شهدای دانشجو که روزی دراین دانشگاه حضور داشتند و تصاویر مبارکشان زینت بخش این مجلس و محفل است ره صد ساله را یک شبه طی نمودند از شما می خواهم در ادامه مسیر زندگی توکل ، برکت و معرفت را با دانشی که فرا گرفته اید تلفیق کنید تا همیشه رستگار باشید .
گفتنی است جشن فارغ التحصیلی دانشجویان دانشگاه آزاد اسلامی یزد همزمان با اعیاد مبارک شعبانیه و سالروز تأسیس دانشگاه آزاد اسلامی با حضور جمع کثییری از دانشجویان در سالن ورزشی ولایت این دانشگاه برگزار شد .

این مورد را ارزیابی کنید
(4 رای‌ها)