24 شهریور, 1398

برگزاري جلسه ارزیابی و ممیزی رشته‌های تحصیلی واحد ها و مراکز آموزشی استان يزد

دكتر محمد رضا اسلامي:

ممیزی تعدادي رشته محل تحصیلات تکمیلی دانشگاه آزاد اسلامی استان يزد انجام شد

دكتر محمد رضا اسلامي دبير هيات امنا و رئيس دانشگاه آزا اسلامي يزد پس از برگزاري جلسه ارزیابی و ممیزی رشته‌های تحصیلی واحد ها و مراکز آموزشی استان يزد و نجف آباد گفت : ممیزی تعدادي رشته محل تحصیلات تکمیلی دانشگاه آزاد اسلامی استان يزد انجام شد.
رئيس واحد يزد در اين راستا در مصاحبه باخبرنگار آنا گفت :روز سه شنبه 26 آبان، اينجانب به اتفاق دكتر محمد حسين جعفري رئيس دبيرخانه هيات امنا استان ، دكتر سيد علي المدرسي معاون آموزشي واحد و روئساي ديگر واحد هاي استان يزد در جلسه ارزیابی و ممیزی رشته‌های تحصیلی واحد ها و و مراکز آموزشی استان يزد و واحد نجف آباد شركت و با برگزاری این جلسه، ممیزی تعدادي رشته محل تحصیلات تکمیلی دانشگاه آزاد اسلامی استان يزد انجام شد.
دبير هيات امناي يزد ادامه داد: این نشست با حضور دکتر مجتبی علوی فاضل رئیس مرکز سنجش و پذیرش دانشگاه آزاد اسلامی، مهندس مهرادفر معاون اجرایی مرکز سنجش، دکتر متاجی رئیس مرکز امور آموزشی و تحصیلات تکمیلی دانشگاه آزاد اسلامی، معاون آموزشی و تحصیلات تکمیلی واحد نجف آباد برگزار شد.

ffffffffffffffffffffffffرfff771
نامبرده خاطر نشان كرد : کارگروه ارزیابی و ممیزی رشته‌های تحصیلی دانشگاه آزاد اسلامی به سرپرستی علوی فاضل، مدارک و مستندات رشته‌های تحصیلی مصوب و در حال تصویب واحد‌ها و مراکز آموزشی حاضر در نشست را مورد بررسی قرار داده و موارد لازم در ارتباط با تکمیل مدارک مرتبط با تصویب رشته‌های جدید را به نمایندگان واحدهای دانشگاهی اعلام کرد.
وي در پايان گفت : در ادامه این نشست مطالبی در مورد بروزرسانی اطلاعات رشته‌ها و اعضای هیات علمی واحد‌ها و مراکز آموزشی در سامانه مرکز هماهنگی امور استان‌ها و هیات امنای استانی دانشگاه آزاد اسلامی مطرح و دكتر علوی فاضل تذکراتی در مورد نحوه درج اطلاعات در سامانه مذکور را برای حاضران در جلسه بیان نمود .

این مورد را ارزیابی کنید
(0 رای‌ها)