27 خرداد, 1398

پيام تبريك دكتر محمد رضا اسلامي رئيس دانشگاه آزاد اسلامي يزد به مناسبت ولادت حضرت محمد مصطفي (ص)و ولادت امام جعفر صادق (ع)

دكتر محمد رضا اسلامي رئيس دانشگاه آزاد اسلامي يزد طي پيامي ميلاد با سعادت پيامبر رحمت و مغفرت حضرت محمد مصطفي (ص )و ولادت امام جعفر صادق را تبريك و تهنيت گفت .

متن پيام به شرح زير است
فرارسيدن 17 ربيع الاول خجسته زاد روز رسول مهرباني و عزت ، مبشر آگاهي و حكمت ، پرچمدار عدالت و برادري حضرت ختمي مرتبت محمد مصطفي (ص) و همچنين ميلاد مسعود فرخنده امام جعفر صادق ( ع) ششمين اختر تابناك امامت و ولايت و موسس مذهب جعفري بر تمامي مسلمين تبريك و تهنيت باد .
ربيع ماه زيبايي است تجلي رحمت الهي بر هستي و كائنات و طلوع آفتاب حقيقت كه از سرزمين وحي متجلي شد و جهاني را از عطر آگاهي بخش حضورش بهره مند ساخت .
اميد است توفيق آن را داشته باشيم از الطاف بيكران اين ايام مبارك كه سراسر شادي ، سرور ، اميد وايمان است به نحو شايسته ايي بهرمند شويم .

این مورد را ارزیابی کنید
(0 رای‌ها)
آخرین ویرایش در چهارشنبه, 09 دی 1394 10:39

کدپستی: 8916871967

تلفن: 9 - 03538211391

نمابر ریاست:  03538214810

نمابر دبیرخانه:  03538215034

دریافت نرم‌افزار همراه دانشگاه

تا اطلاع ثانوی امکان استفاده از نرم‌افزار وجود ندارد.

لطفا از سامانه‌های آموزشی استفاده نمایید.

Android ios

ما 943 مهمان و بدون عضو آنلاین داریم