27 خرداد, 1398

تبریک دکتر میرزاده به مناسبت پیروزی جمهوری اسلامی ایران در اجرای قطعی برجام

دکتر میرزاده رئیس دانشگاه آزاد اسلامی طی پیامی، پیروزی جمهوری اسلامی ایران در اجرای قطعی برجام و رفع تحریم های ظالمانه را تبریک گفت.

به گزارش مرکز حوزه ریاست و روابط عمومی دانشگاه آزاد اسلامی، در متن این پیام آمده است:

به فرجام رسیدن برجام که گام نهایی در باز کردن گره های تحریم های تحمیلی و خصمانه از پای اقتصاد ایران و پیچیده شدن طومار تحریم ها است، پیروزی بزرگ و تاریخی ملت ایران در برابر قدرت های جهانی است. از طرف خود و دانشگاهیان دانشگاه آزاد اسلامی این پیروزی بزرگ را خدمت مقام معظم رهبری، جناب آقای دکتر روحانی رئیس جمهور محترم و همکارانشان در دولت تدبیر و امید و ملت صبور و بزرگ ایران تبریک عرض می کنیم. سر افرازی و سربلندی ملت و دولت ایران در مقابل قدرت های بزرگ جهانی که در طول تاریخ حقوق و روابط بین الملل کم نظیر و بی سابقه است، ثمره تلاش های مردان و زنان مومن و انقلابی است که به پشتوانه خون شهدای انقلاب و دفاع مقدس، این بار در میدان سخت و پیچیده مذاکره به پیروزی و ظفر دست یافتند. مراتب قدردانی و تشکر خود را خدمت جناب آقای دکتر محمدجواد ظریف و تیم مذاکره کننده هسته ای که در ماههای اخیر در خط مقدم دیپلماسی کشورمان سهم برجسته و بسزایی در این پیروزی داشتند، تقدیم می کنیم.

حمید میرزاده رئیس دانشگاه آزاد اسلامی

این مورد را ارزیابی کنید
(0 رای‌ها)
آخرین ویرایش در یکشنبه, 27 دی 1394 12:57

کدپستی: 8916871967

تلفن: 9 - 03538211391

نمابر ریاست:  03538214810

نمابر دبیرخانه:  03538215034

دریافت نرم‌افزار همراه دانشگاه

تا اطلاع ثانوی امکان استفاده از نرم‌افزار وجود ندارد.

لطفا از سامانه‌های آموزشی استفاده نمایید.

Android ios

ما 800 مهمان و بدون عضو آنلاین داریم