02 بهمن, 1398

خبر

برگزاری جلسه پرسش و پاسخ با حضور رئیس محترم دانشگاه آزاد اسلامی یزد و کارکنان دانشگاه و اعضای هیات رئیسه واحد + گزارش تصویری

طی ابلاغی از سوی وزارت علوم صورت گرفت :

انتخاب عضو هیات علمی دانشگاه آزاد اسلامی یزد به عنوان عضو کمیسیون تخصصی سنجش از دور و gis

دکتر سید علی المدرسی عضوهیئت علمی گروه آموزشی رشته سنجش از راه دور و gis واحد یزد به عنوان عضو کمیسیون تخصصی سنجش از دور و gis وزارت علوم انتخاب شد.

به گزارش واحد خبر روابط عمومی دانشگاه آزاد اسلامی یزد طی ابلاغی از سوی وزارت علوم دکتر سید علی المدرسی عضوهیئت علمی گروه آموزشی رشته سنجش از راه دور و gis واحد یزد به عنوان عضو کمیسیون تخصصی سنجش از دور و gis انتخاب شد.

گفتنی است ، کارگروه کمیسیون تخصصی سنجش از دور و gis وزارت علوم ، وظیفه ساماندهی و تعالی بخشی رشته ها تحصیلی و ارتقا کیفی سطح دانش قابل آموزش به علاقه مندان در طرحهای وزارت علوم را بر عهده دارد.

براین اساس این کمیته که در حوزه تخصصی سنجش از دور و gis فعالیت خواهد داشت با برنامه ریزی های انجام شده ضمن بازنگری در رشته های تحصیلی مقاطع مختلف از لیسانس تا دکتری اثر بخشی و افزایش بهره وری در استفاده از دانش محل مکانی و جغرافیایی مذکور را بر عهده دارد.

رییس دفاتر نهاد رهبری دانشگاه های استان یزد خبر داد:
با پیگیری دفتر نهاد مقام معظم رهبری دانشگاه های استان یزد صورت گرفت.

نشست یکروزه هم اندیشی اساتید معارف حوزه و دانشگاه های استان در دانشگاه آزاد اسلامی یزد
نشست با اساتید معارف دانشگاه های استان یزد با محوریت (تطورات هویت جدید ایرانی) در دانشگاه آزاد اسلامی یزد برگزار گردید .

معاونت فرهنگی ودانشجوئی دانشگاه آزاد اسلامی یزد خبرداد:

دکتر نوید نصیری زاده معاون پژوهش و فن آوری دانشگاه آزاد اسلامی یزد خبرداد:

اعضای هيئت علمی دانشكده نساجی دانشگاه آزاد اسلامی با صنعتگران نساجی یزدی همکاری می‌کنند

معاون پژوهش و فناوری دانشگاه آزاد اسلامی واحد یزد از همکاری صنعتگران یزدی با اعضای هيئت علمی دانشكده نساجی این دانشگاه در ویژه‌برنامه‌های هفته نساجی خبر داد.

دکتر محمد علی دهقان تفتی خبرداد:

دانش آموختگی نخستین دانشجوی دکتری زبان و ادبیات فارسی دانشگاه آزاداسلامی یزد

نخستین دانشجوی دکتری زبان و ادبیات فارسی دانشگاه آزاد اسلامی یزد دانش‌آموخته شد .

دکتر محمد علی دهقان تفتی رئیس دانشکده علوم انسانی دانشگاه آزاد اسلامی یزد گفت : نخستین دانشجوی دکتری تخصصی رشته زبان و ادبیات فارسی دانشگاه آزاد اسلامی واحد یزد با دفاع از رساله خود فارغ‌التحصیل شد.

دکتر امین نعیمی خبر داد؛

گشایش نخستین دپارتمان ترجمه و ویرایش زبان در دانشگاه آزاد اسلامی یزد

مدیر مرکز جامع آموزش زبان دانشگاه آزاد اسلامی واحد یزد از آغاز کار نخستین دپارتمان ترجمه و ویرایش مرکز جامع آموزش زبان این دانشگاه به روش ارسال ایمیل خبر داد.

برگزاری سمينار «تازه‌های داروهای بیولوژیک در درماتولوژی» در دانشگاه آزاد اسلامی یزد

عضو هیئت علمی دانشکده ‍بزشکی علی ابن ابیطالب دانشگاه آزاد اسلامی یزد از برگزاری سمينار يك‌ روزه تازه‌های داروهای بیولوژیک در درماتولوژی در این دانشگاه خبر داد.

رئیس دانشکده هنر و معماری دانشگاه آزاداسلامی یزد خبرداد:
                      اجرای نخستین ژوژمان دانشجویان هنر و معماری دانشگاه آزاد اسلامی یزد در قالب فضای مجازی ایسنتاگرام
برای نخستین مرتبه ژورژمان دانشجویان هنر و معماری در قالب فضای مجازی در دانشکده هنر و معماری دانشگاه آزاداسلامی یزد اجرا می گردد.
دکتر سید جواد درخشن مبتکر این طرح و عضو هیات علمی دانشکده هنر و معماری واحد یزد اظهار کرد : یکی از راههای مؤثر در ارتباطات سازنده و معرفی هنرمندان به عرصه جهان و افزایش مخاطب بیشتر و به روز بودن دانشجویان فعالیت هنری خود در فضای مجازی پرمخاطب جامعه است و ما برای نخستین بار این ایده و طرح را برای دانشجویان خود اجرا کرده ایم.

همراه با  اجرای صبحگاه  مشترک دانش آموزان مدارس سما در واحددانشگاهی  یزد صورت گرفت؛

میثاق دانشگاهیان دانشگاه آزاد اسلامی واحد یزد با شهید سپهبد ( حاج قاسم سلیمانی) + تصاویر

جمعی از استادان، دانشجویان ، کارکنان ودانش آموزان مدارس سما دانشگاه آزاد اسلامی واحد یزد علاوه بر برپایی مراسم صبحگاه مشترک  و تجمع اعتراض‌آمیز با شهید سرافراز سردار اسلام سپهبد قاسم سلیمانی میثاق بستند.

صفحه1 از176

تلفن: 9 - 03538211391