01 مرداد, 1398

برگ زرین دیگری بر افتخارات دانشجویان دانشگاه‌آزاد اسلامی واحد یزد رقم خورد

کسب مقام اول مسابقات اینستاگرام تشکل‌های سیاسی اسلامی (حیات طیبه) توسط دانشجو محمد اژدری تقدیر شد.

جلسات بررسی برنامه عملیاتی سال تحصیلی ۹۹-۹۸ واحدهای دانشگاه آزاد اسلامی استان یزد برگزار شد

جلسات بررسی سال مالی دانشگاه آزاد اسلامی استان یزد به صورت پیوسته و مجزا با حضور رؤسا، مدیران مالی و خزانه‌داران واحدهای دانشگاه آزاد اسلامی یزد برگزار شد و فعالیت‌های سال ۹۹-۹۸ استان از نظر مالی به صورت دقیق و عملیاتی بررسی شد.

برنامه علمی طرح پژوهش اثرگذار یکپارچه شبکه‌ای (پایش) صنعت نساجی و پوشاک در دانشگاه آزاداسلامی یزداجرا شد

طرح سامانه پایش به منظور هدفمند کردن موسسات آموزش عالی در حل مسائل کشور برنامه ریزی و مطرح شده است.

کریم‌ نژاد عنوان کرد:

فعالیت دانشکده هنر و معماری دانشگاه آزاد اسلامی یزد در ۲۴ رشته‌ گرایش

رئیس دانشکده هنر و معماری دانشگاه آزاد اسلامی واحد یزد گفت: این دانشکده در ۲۴ رشته‌گرایش در مقاطع کارشناسی و کارشناسی ارشد در زمینه هنر فعال است.

ارائه خدمات خوابگاه در ترم تابستان به دانشجویان متقاضی در دانشگاه آزاداسلامی یزد

مدیر دانشجویی دانشگاه آزاداسلامی یزد از ارائه خدمات خوابگاهی به دانشجویان غیر بومی استان و واجد شرایط دوره های تحصیلی در ایام تابستان سال جاری خبر داد.

تشکیل جلسه شورای بسیج کارکنان پایگاه شهدای گمنام دانشگاه آزاد اسلامی واحد یزد

جلسه شورای بسیج کارکنان پایگاه شهدای گمنام دانشگاه آزاد اسلامی واحد یزد تشکیل شد.

در دانشگاه آزاد اسلامی واحد یزد؛

دانش‌آموزان با مفاهیم علم فیزیک آشنا شدند

نخستین کارگاه آموزشی فیزیک دانش‌آموزی استان یزد در دانشگاه آزاد اسلامی واحد یزد برگزار شد.

با حضور مسئولان انجام گرفت:

بررسی نحوه همکاری و تعامل در ارتباط با آموزشهای کاربردی دانشجویان دانشگاههای آزاد اسلامی استان و هنرجویان فنی و حرفه ای استان یزد

نشست مشترک رئیس دانشگاه آزاد اسلامی استان  با مدیر کل آموزش فنی و حرفه ای استان یزد در محل حوزه ریاست دانشگاه آزاد اسلامی یزد انجام گرفت.

موتاب مطرح کرد:

ترویج ازدواج، سلامت‌محوری و خودمراقبتی در کلینیک مشاوره دانشگاه آزاد اسلامی یزد

مسئول مرکز کلینیک مشاوره دانشگاه آزاد اسلامی واحد یزد ترویج ازدواج، ايجاد دانشگاه سالم توسعه فرهنگ خودمراقبتی را از اهداف این مرکز دانست.

گزارش تصویری از نیروهای خدوم و زحمتکش دانشگاه آزاد اسلامی واحد یزد

وجودتان غنیمت است و در طول سال زحمات بسیاری را متحمل می شوید خسته نباشید و خداقوت در این تابستان داغ داغ؛ قدردان شما هستیم.

صفحه1 از162

تلفن: 9 - 03538211391