30 ارديبهشت, 1398

درباره مرکز

معرفی توانمندسازی و آموزش های کاربردی

دفتر توانمندسازی وآموزش های کاربردی با نام دفتر مطالعات وآموزش نیروی انسانی از سال 1379 فعالیت خود را شروع کرد.به طوری که از سال 1380دوره های آموزشی را برای کارکنان ،اعضای هیات علمی و مدیران این دانشگاه تدارک دید.این دفتر با تدابیر معاون محترم برنامه ریزی و اموراقتصادی دانش بنیان و تاکید ریاست عالی دانشگاه مبنی بر لحاظ نمودن آموزش های تخصصی کوتاه مدت برای نهاد های دولتی ،غیر دولتی ،خصوصی و آحاد جامعه از تابستان 1394 به دفتر توانمند سازی و آموزش های کاربردی تغییر نام یافت.

چشم انداز

این دفتر در افق 1404مرکزی است پویا و فعال در ارتقا سطح دانش و مهارت های تخصصی کارکنان دانشگاه و آحاد جامعه و همچنین اولین و مهم ترین برند معتبر در بخش آموزش های کاربردی و تخصصی کوتاه مدت کشور.

اهداف و برنامه ها

*افزایش تاثیر گذاری نقش دانشگاه در ارتقای سطح دانش، مهارت و فرهنگ جامعه

*ارتقاء توانمندی نیروی انسانی متناسب با نوع کار و فعالیت

*ارتقاء سطح دانش ،مهارت وبهبود و توسعه رفتار سازمانی در دانشگاه

*برگزاری دوره ها و کارگاه های آموزشی مبتنی بر استانداردهای آموزش به منظور ارتقاء کیفیت و اثربخشی دوره ها

*افزایش سهم در آمد های غیر شهریه ای از طریق برگزاری دوره های تخصصی و کاربردی کوتاه مدت

*برنامه ریزی و اجرای دوره های آموزشی درون وبرون سازمانی با محوریت بودجه پیش بینی شده برای واحد های دانشگاهی

اهم برنامه های اداره آموزش های برون سازمانی

بررسی ،شناسایی و اجرای نیازهای آموزشی سازمان و نهادهای دولتی و غیر دولتی و عموم مردم

فراهم نمودن بستر مناسب در زمینه در آمدهای غیر شهریه ای

تبدیل کردن واحدهای دانشگاهی به قطب آموزش های تخصصی

برگزاری گرد همایی آموزش های کاربردی در هر استان به منظور شناخت ظرفیت های بومی برای کسب در آمد های غیر شهریه ای

کدپستی: 8916871967

تلفن: 9 - 03538211391

نمابر ریاست:  03538214810

نمابر دبیرخانه:  03538215034

دریافت نرم‌افزار همراه دانشگاه

تا اطلاع ثانوی امکان استفاده از نرم‌افزار وجود ندارد.

لطفا از سامانه‌های آموزشی استفاده نمایید.

Android ios

ما 540 مهمان و یک عضو آنلاین داریم