17 آذر, 1398

طبق مصوبه شوراي پژوهشي دانشگاه از ترم جاري ( اول 96-95)

اطلاعيه مهم

طبق مصوبه شوراي پژوهشي دانشگاه از ترم جاري ( اول 96-95) دانشجويان حداقل 15 روز پس از تاريخ تاييد داور در پورتال مي توانند از پايان نامه خود دفاع نمايند.

(ملاك تاريخ تاييد داور در پورتال مي باشد.)

لذا خواهشمند است دانشجويان 15 روز قبل از دفاع ، پس ازتعيين داور در فرمهاي دفاع و ارائه يك نسخه پايان نامه به مدير گروه و داور و اطمينان از تاييد داور در پورتال فرمهاي آمادگي دفاع را به پژوهش تحويل دهند.

بديهي است مسئوليت مشكلات ناشي از عدم دقت در اين موضوع بعهده دانشجو مي باشد.

**تاريخ دفاع پس از ثبت در فرم آمادگي دفاع و تاييد به هيچ عنوان تغيير نمي كند.

لطفا با هماهنگي كامل اساتيد تاريخ دفاع را تعيين نماييد تا با مشكل مواجه نشويد.

این مورد را ارزیابی کنید
(0 رای‌ها)
آخرین ویرایش در سه شنبه, 19 ارديبهشت 1396 10:38

*** اطلاعيه ***

دانشجويان قبل از اينكه فرمهاي آمادگي دفاع را تكميل نمايند ابتدا با مراجعه به پورتال پايان نامه ها و وارد شدن در قسمت مشاهده پروپوزال و مشاهده نسخه چاپي آن از اخذ كد پايان نامه خود مطمئن گرديده و پس از ثبت كد در فرم ، بقيه مراحل تاييد را ادامه دهند.

دانشجويان پس از كامل شدن فرمهاي دفاع و تحويل آن به پژوهش دانشكده (حداقل يك هفته قبل از زمان دفاع ) مراحل پورتال خود را كنترل نموده تا توسط اساتيد تاييد و به مرحله مشاهده زمان دفاع برسد.

تلفن: 9 - 03538211391

نمابر ریاست:  03538214810