06 خرداد, 1398

اولین کنفرانس ملی سنجش از دور و سیستم اطلاعات جغرافیایی در علوم زمین

دانشگاه شیراز- فروردین 1395
امروزه با توجه به پيشرفت علوم و سيستم هاي کامپيوتري، سیستم های اطلاعات جغرافیایی و سنجش از دور در زمينه هاي زمين شناسي، مطالعات زيست محيطي، برق، نفت، گاز ،نظامی، راه و ترابری، بهداشت ،منابع آب و آبخيزداري، کشاورزي، جنگلداري، تعليم و تربيت، کاربردهاي شهري، تجارت، صنعت، سازمانها و ... کاربرد فراواني پيدا نموده است. از اینرو مرکز پژوهش های علوم جوی و اقیانوسی دانشگاه شیراز با همکاری موسسه علمی – تحقیقاتی چشم انداز هزاره سوم ملل شیراز برآنست تا با حضور دانشجویان، اساتید و محققین ایران زمین در اولین کنفرانس ملی سیستم های اطلاعات جغرافیایی و سنجش از دور در علوم زمین، آخرین دستاوردهای این حوزه را به نمایش گذارد.
این کنفرانس فرصتی خواهد بود تا پژوهشگران بتوانند بواسطه سخنرانی، ارائه پوستر و برگزاری میزگردهای تخصصی و شرکت در کارگاه‌های آموزشی به بحث و تبادل اطلاعات در خصوص انواع روش‌ها، رویکردهای نظری و کاربردهای عملی ژئوانفورماتیک بپردازند امید است که برگزاری این کنفرانس بتواند به هم‌افزایی تجربه‌ها و ارتباط مستقیم و رو در روی پژوهشگران و دانشجویان فعال در زمینه سیستم های اطلاعات جغرافیایی و سنجش از دور کمک شایانی نماید.
محورهای کنفرانس:
• هوا و اقلیم
• مجموعه علوم جغرافیایی
• مجموعه علوم کشاورزی
• مجموعه علوم منابع طبیعی و محیط زیست
• مجموعه علوم زمین شناسی
• مخاطرات طبیعی
وبسایت کنفرانس:: http://www.rsgg2016.com/
ممنون میشویم اگر لینک وب سایت کنفرانس را در وبلاگ خود قرار دهید(دانشگاه شیراز).
دبیرخانه کنفرانس:
آدرس دبیرخانه علمی : فارس، شیراز، بزرگراه شیراز-اصفهان، باجگاه، دانشکده کشاورزی دانشگاه شیراز، مرکز پژوهش های علوم جوی اقیانوسی دانشگاه شیراز

تلفن و فکس : 07132286304

آدرس دبیرخانه اجرایی: فارس، شیراز، خیابان فلسطین، چهار راه حکیمی، موسسه علمی تحقیقاتی چشم انداز
تلفن: 07132320497

این مورد را ارزیابی کنید
(0 رای‌ها)

کدپستی: 8916871967

تلفن: 9 - 03538211391

نمابر ریاست:  03538214810

نمابر دبیرخانه:  03538215034

دریافت نرم‌افزار همراه دانشگاه

تا اطلاع ثانوی امکان استفاده از نرم‌افزار وجود ندارد.

لطفا از سامانه‌های آموزشی استفاده نمایید.

Android ios

ما 1120 مهمان و بدون عضو آنلاین داریم