17 آذر, 1398

تاريخ فرهنگ و تمدن ايران و اسلام براي ورودي هاي كارشناسي پيوسته و كارشناسي ناپيوسته ورودي 91 به بعد الزامي شده است

قابل توجه دانشجويان كارشناسي پيوسته و كارشناسي ناپيوسته ورودي 91 به بعد

گذراندن 2 واحد درس تاريخ فرهنگ و تمدن اسلامي ( علاوه بر 12 واحد دروس عمومي معارف اسلامي براي كارشناسي پيوسته و 8 واحد دروس عمومي معارف اسلامي براي كارشناسي ناپيوسته )‌ الزامي است. به عبارت ديگر لازم است از سه درس تاريخ، دو درس آن اخذ شود و يكي از اين دو درس بايد درس تاريخ فرهنگ و تمدن اسلامي باشد.

این تغییر را حتماً در چارت خود ثبت نموده و در برنامه ­ریزی برای انتخاب واحد مدنظر قرار دهید. لازم است دانشجویان در شرف فارغ ­التحصیلی هم توجه ویژه به این موضوع داشته باشند تا برای فارغ التحصیلی با مشکل مواجه نگردند.

این مورد را ارزیابی کنید
(0 رای‌ها)
آخرین ویرایش در شنبه, 12 دی 1394 11:37

*** اطلاعيه ***

دانشجويان قبل از اينكه فرمهاي آمادگي دفاع را تكميل نمايند ابتدا با مراجعه به پورتال پايان نامه ها و وارد شدن در قسمت مشاهده پروپوزال و مشاهده نسخه چاپي آن از اخذ كد پايان نامه خود مطمئن گرديده و پس از ثبت كد در فرم ، بقيه مراحل تاييد را ادامه دهند.

دانشجويان پس از كامل شدن فرمهاي دفاع و تحويل آن به پژوهش دانشكده (حداقل يك هفته قبل از زمان دفاع ) مراحل پورتال خود را كنترل نموده تا توسط اساتيد تاييد و به مرحله مشاهده زمان دفاع برسد.

تلفن: 9 - 03538211391

نمابر ریاست:  03538214810