17 آذر, 1398

کارشناس پژوهش

احتراما" به پيوست ليست مجلات نامعتبر و جعلي منتشر شده از سوي سازمان مركزي دانشگاه آزاد اسلامي مورخ 97/10/25 تقديم مي گردد. همچنين به استحضار مي رساند مقالاتي كه بعد از تاريخ بلك شدن مجله سابميت شوند براي فرآيند دفاع و دريافت نمره قابل قبول نمي باشند.

دریافت لیست مجلات نامعتبر

بدینوسیله به استحضار می رساند پیرو بخشنامه شماره 70/63280 مورخ 97/10/16 تهیه اقلام پذیرایی و بعضا هدیه برای جلسات دفاع دوره تحصیلات تکمیلی اکیدا ممنوع می باشد.

دریافت بخشنامه

به اطلاع کلیه دانشجویان تحصیلات تکمیلی دانشگاه (مقطع کارشناسی ارشد و دکتری تخصصی) می رساند با عنایت به مصوبه اداره فارغ التحصیلان سازمان مرکزی دانشگاه آزاد، آخرین مهلت تکمیل مراحل اداری و تعیین تاریخ دفاع 20 دی ماه و آخرین مهلت دفاع از پایان نامه های ارشد و دکتری در نیمسال اول سال 97-98 تاریخ 97/11/4 می باشد.

پژوهشگر گرامی

احتراما" پيرو بند 1-2 بخشنامه شماره 70/3786 مورخ 96/1/28 در خصوص دريافت درجه بسيار خوب به ازاي ارائه نامه submit مقاله مستخرج از پايان نامه به استحضار مي رساند طبق مصوبه شوراي پژوهشي- تحصيلات تكميلي دانشگاه به شماره 8/ت/ت/97 مورخ 97/6/27 ملاك درجه بسيار خوب Under review شدن مقاله (ارسال مقاله از سوي سردبير به داور) از طريق ایمیل استاد راهنما (عهده دار مكاتبات استاد راهنما) می باشد. بنابراين تاکید می گردد صرفا نامه دريافت مقاله از سوي مجله ملاك دريافت امتياز نمي باشد.

دکتر نوید نصیری زاده

معاون پژوهش و فناوری دانشگاه

به استناد تبصره‌های 2 و 3 مادة 4 آیین‌نامة اعطای جایزه‌های تحصیلی بنیاد ملی نخبگان به دانشجویان صاحب استعداد برتر، مصوب هیئت امنای بنیاد ملی نخبگان در تاریخ 14/3/1393، شیوه‌نامة اجرای آیین‌نامة مذکور در سال تحصیلی 98-1397، تدوین شده است.
علاقمندان می توانند جهت دریافت اطلاعات بیشتر به لینک زیر مراجعه فرمایند.

دریافت لینک

قابل توجه

آخرین مهلت دفاع از پایان نامه های ارشد و دکتری تاریخ 97/6/23 می باشد.

معاونان محترم آموزشي كليه دانشگاه ها و موسسه هاي آموزشي عالي كشور

با سلام و احترام

پيرو بخشنامه شماره 4305/7 مورخ 02/03/1397 معاون محترم حقوقي و امور مجلس وزارت متبوع و نظر به اهميت اجراي قانون پيشگيري و مقابله با تقلب درتهيه آثار علمي و نقش و جايگاه و اثرگذاري معاونان آموزشي در اجراي قانون مذكور، حسب نظر وزير محترم علوم، تحقيقات و فناوري، توجه جناب عالي را به چند نكته جلب مي كنم:

1. از آنجا كه اعضاي هيت علمي به عنوان مهمترين ركن جامعه دانشگاهي در ايجاد فرهنگ مقابله با تقلب و تخلف علمي تلقي مي شوند، ضروري است ضمن اطلاع رساني و تمييد مقدمات لازم، دستور فرماييد برنامه ريزي براي اجرايي كردن قانون مذكور، به وي‍ژه مفاد مندرج در تبصره هاي 7 و 9 قانون مبتني بر ثبت اطلاعات مربوط به پيشنهاد پژوهشي، پايان نامه ها و رساله هاي دانشجويي درسامانه اطلاعاتي پژوهشگاه علوم و فناوري اطلاعاتي ايران (ايرانداك)، از سوي آن معاونت در اولويت برنامه هاي آن معاونت قرار گرفته و با جديت پيگيري شود.
  2. استادان راهنما، مسئوليت و ضمانت صحت و اصالت مقالات، گزارش ها، پايان نامه ها و رساله هاي دانشجويي رابر عهده دارند و در اين خصوص پاسخگو خواهند بود.
  3. دانشجويان نيز به سهم خود نسبت به رعايت اخلاق حرفه اي واحترام به حقوق مالكيت معنوي مولفان ملتزم و متعهدند و عدول از اين اصل ملتزم ضمان، سلب حقوق مادي و معنوي حاصل از گذراندن دوره هاي آموزشي بوده و مسئول پاسخگويي به مراجع قانوني خواهند بود.

با عنايت به مراتب فوق، شايسته است ضمن اطلاع رساني كامل به كامل به كليه اعضاي علمي و دانشجويان، بويژه دانشجويان تحصيلات تكميلي ، نسبت به برگزاري كارگاه هاي آموزشي و دعوت عام براي شركت دانشجويان براي شركت در مراسم دفاع از پايان نامه ها و رساله هاي دانشجويي، زمينه نظارت عمومي بر اجراي قانون موصوف را فراهم نمائيد.

باآرزوي توفيق الهي

مجتبي شريعتي نياسر

معاون آموزشي

دریافت بخشنامه

روش ارزیابی آموزشی و پژوهشی پایان نامه های دانشجویان کارشناسی ارشد دانشجویان ورودی مهر 95 به بعد

همچنین طبق بند 1 صورتجلسه بیست و نهمین شورای تخصصی پژوهش و فناوری استان یزد، موارد زیر به عنوان متمم بخشنامه پیوست مصوب گردید:

الف: در صورت عدم ارائه مقاله معتبر مطابق با موارد مندرج با بخشنامه فوق، حداکثر نمره در نظر گرفته شده برای پایان نامه 17/99می  باشد که در صورت ارائه مقاله در کنفرانس های معتبر داخلی و بین المللی حداکثر به میزان نیم نمره و تا سقف یک نمره مشروط به اینکه نمره دانشجو از 17/99 تجاوز ننماید ، می توان در نظر گرفت.

ب: شرط اعمال نمره نامه ارسال مقاله (submission) این است که مقاله از سوی سردبیر مجله مورد تایید قرار گرفته و به داوری ارسال شده باشد لذا با ارسال گواهی معتبر، حوزه پژوهشی نسبت به افزایش حداکثر یک نمره به ارزیابی جلسه دفاع دانشجو اقدام نماید.

ج: در صورت پذیرش یا چاپ مقاله طبق بند 1-1 بخشنامه شماره 70/3786مورخ 96/1/28 حداکثر 2 نمره تشویقی به نمره  دانشجو اضافه شود.

با توجه به ضرورت آگاهی دانشجویان از میزان ظرفیت و توانمندی پایان نامه  اساتید، سامانه ظرفیت پژوهشی اساتید  به آدرس  www.cap.researchtop.com   آماده بهره برداری می باشد.

دریافت بخشنامه

با عنایت به ثبت جهانی شهر تاریخی یزد و ضرورت امر پژوهشی و تحقیق در حوزه گردشگری و توسعه این صنعت، اداره کل میراث فرهنگی، صنایع دستی و گردشگری استان یزد آمادگی دارد تا از طرح های پژوهشی و مطالعاتی در زمینه های مرتبط با صنعت گردشگری در مقطع دکترا حمایت نماید. شایسته است دانشجویان علاقمند جهت هماهنگی بیشتر با ارائه معرفی نامه از دانشگاه به پایگاه پژوهشی شهر تاریخی یزد واقع در خانه شکوهی مراجعه نمایند.

صفحه1 از2

تلفن: 9 - 03538211391