11 اسفند, 1399

معرفی اداره مشاوره و راهنمايی

رسول مهرباني ها حضرت محمد مصطفي(ص) فرمودند:

هيچ كس از مشورت بي نياز نيست(. نهج الفصاحه ص497)

چرا مشورت ضروري است ،حركت در سير موفقيت ورشد وتكامل وبهبود وضعيت يك نياز ذاتي ويك كشش دروني است كه آرامش انسان مشروط به پاسخ مناسب دادن به اين انگيزه ذاتي است ومشورت گرفتن راهي امن وكم هزينه براي رسيدن به اين نياز فطري انسان است مركز مشاوره دانشگاه تحت نظارت معاونت دانشجويي وفرهنگي مي باشد كه از سال 1377شروع به كار نموده است و شامل بخش هاي زير مي باشد.

بخش هاي مركز مشاوره دانشگاه

1-مركز مشاوره دانشجويي امين

مركز مشاوره وروانشناختي امين يك مركزمشاوره دانشجويي است كه با حضور اساتيد ومشاوين توانمند ومتعهد مشغول ارائه خدمات تخصصي در زمينه هاي مشاوره وروان درماني ومددكاري ، آموزش وپ‍ژوهش به دانشجويان ،اساتيد وكارمندان وخانواده هاي درجه يك آنها مي باشد.

2-كلينيك خصوصي مشاوره عمومي هماي رحمت

كلينيك هماي رحمت يك مركز خصوصي است كه تحت نظارت سازمان بهزيستي استان يزد وصاحب امتيازي دانشگاه آزاد اسلامي واحد يزد فعاليت مي كند و با حضور اساتيد ومشاوين توانمند  ومتعهد مشغول ارائه خدمات  تخصصي  به عموم مردم  با تعرفه هاي مصوبه سازمان بهزيستي مي باشد.

3- كلينيگ كسب و كار بركت

كلينيك كسب وكار بركت  يك مركز تخصصي است  كه با حضور اساتيد ومشاوين وكار آفرينان توانمند ، ومتعهد مشغول ارائه خدمات تخصصي در زمينه كسب وكار، مي باشد.

4-دفتر تعامل خانه ودانشگاه(كانون خانه مهرباني)

تعامل سازنده بين خانواده ودانشگاه باعث ايجاد چتر حمايتي مي گردد كه نقش موثري در رشد وتوانمند سازي و پيشگيري از آسيبهاي  فردي واجتماعي دانشجوبان دارد  اين دفتر در قالب هم انديشي وهم افزايي با خانواده  رسالت ايجاد بستر مناسب براي  پيشرفت معنوي، تحصيلي وشغلي دانشجويان دارد.

5-كتابخانه تخصصي مشاوره وروانشناسي

اين كتابخانه  امادگي جهت امانت دادن كتاب داشته وفضاي مناسبي براي مطالعه و پژوهش مي باشد

6- مركز تخصصي  زن وخانواده

ارتباط با مركز