29 مهر, 1400

كانون قرآن و عترت

امور قرآن و عترت

کارشناس:محمود تیموری

برنامه ریزی و برگزاری مسابقات سراسری قرآن و عترت در سه بخش اساتید، دانشجویان و کارکنان

برنامه ریزی جهت شرکت دانشگاهیان در جشنواره هنر و ادبیات دینی

پیگیری تشکیل کلاسهای فوق برنامه قرآنی در زمینه های حفظ، صوت و لحن، تواشیح ، مفاهیم، تفسیر و... .

تدوین و اجرای برنامه های مربوط به بخشنامه دوشنبه های قرآنی با همکاری نهاد رهبری.

برگزاری دوره های آموزشی ماه مبارک رمضان (بخشنامه سازمان)

انجام امور مربوط به درس یک واحدی قرآن در سطح دانشگاه شامل (معرفی اساتید، برنامه ریزی ارائه درس ، تشکیل کلاسها، نظارت و ارزیابی اساتید و ... )

برگزاری محافل تلاوت و انس با قرآن کریم در دانشگاه با حضور قاریان ممتاز بین المللی

تزیین و فضاسازی محیط دانشگاه و خوابگاه با آیات و طراحی های نمونه و برگزیده قرآنی

برگزاری سلسله نشست های دانش محوردرحوزه قرآن و عترت (معرفت شناسی، امام شناسی، غدیر و ...)

تعامل و همکاری با مراکز و مؤسسات قرآنی و فرهنگی استان

برگزاری اردوهای دیدار با فرزانگان و شخصیت های برجسته در حوزه دین و اخلاق.

برگزاری نشست های تخصصی با حضور اساتید گروه معارف و درس آشنایی با قرآن.

حمایت از تولید و تزیع آثار و محصولات تبلیغی، ترویجی و قرآنی (آوایی، نمایشی، ادبی، رسانه  ای و ...)

اجرای برنامه جامع فعالیتهای قرآنی در فضای مجازی بر اساس بخشنامه سازمان.