29 مهر, 1400

سمت : کارشناس مسئول ستاد اقامه نماز

مدرک تحصیلی : کارشناسی ارشد

شماره تماس دفتر داخلی : 03531872647

اين ستاد در زمينه هاي پاسخگويي به احكام شرعي ، توسعه و تجهيز و نظارت بر امر مسجد و نمازخانه ها ، برگزاري نماز جماعت در سطح دانشگاه و خوابگاه هاي دانشجويي ، برگزاري مسابقات احكام ، نماز اذان ـ ترويج و تبليغ در راستاي اعتلاي فرهنگ نوراني نماز و اعتكاف ـ اعزام دانشجويان به سفر عمره دانشجويي و تشكيل كانون دانشجويي نماز در خدمت دانشجويان محترم مي باشد .

موارد عملکرد ستاد :

نظارت بر مساجد و نمازخانه های دانشگاه

تنظیم قرارداد و ارسال گزارش فعالیت های ائمه جماعات و امور مربوط به آن

حمایت مادی و معنوی از فعالیتها و محصولات فرهنگی، آموزشی، پژوهشی در حوزه نماز با همکاری کارشناس پژوهش های دینی

تعیین امام جماعت و نظارت بر عملکرد وی در مسجد و نمازخانه های دانشگاه

برگزاری سخنرانی، حلقه های معرفت، نقد و نظر و کتابخوانی در حوزه های ایمان و تدین

برنامه ریزی جهت تلاوت روزانه یک صفحه از قرآن در خوابگاه ها

تشکیل کانون فعالان مسجد یا هیئت مسجد دانشگاه و برگزاری مراسمات مسجد محور

شبکه سازی عناصر متدین و انقلابی فعال در مسجد از طریق شبکه های مجازی و ... .

تجهیز، نگهداری و نظارت بر مسجد و نمازخانه های دانشگاه

اقدام و نظارت بر آراستگی، معطرکردن و نظافت مستمر مساجد، نمازخانه ها و وضوخانه ها

اولویت دادن برگزاری مراسمات و مناسبتهای فرهنگی در مسجد دانشگاه

ایجاد زمینه استفاده مردمی از مسجد دانشگاه و دعوت حضور مردم در مراسم و مناسبتها و ... .

نظارت مستمر بر اجرای بخشنامه معاونت آموزشی و تحصیلات تکمیلی مبنی بر عدم برگزاری کلاس ها و امتحانات در اوقات برگزاری نمازجماعت

پیگیری و تشکیل ستاد اقامه نماز دانشگاه و طرح برنامه ها و موضوعات مربوط به اقامه نماز در این جلسه حداقل هر ماه یک جلسه.