29 مهر, 1400

اداره امتحانات و ثبت نمرات

استاد / دانشجوی گرامی

برای ورود بر روی نقش خود برروی یکی از لینک های زیر کلیک کنید :

samaneh dan

samaneh ost

دستورالعمل ۶ واحد ترمیم نمره برای نیمسال دوم سال تحصیلی ۱۳۹۹-۱۳۹۸

اهم وظايف اداره امتحانات و ثبت نمرات:
هماهنگي دربرگزاري امتحانات پايان ترم براساس شرح وظايف از جمله، فراهم آوردن مقدمات امتحانات، پيش بيني مكان هاي برگزاري امتحان، تعيين شماره صندلي دانشجويان، تعيين تاريخ و ساعت برگزاري امتحان، تعيين عوامل برگزاري امتحانات و.....
1- -ثبت حذفهاي 3/16،حذف ترم ،حذف هاي با مجوز شورا،حذف ماده 43 وناتمام نمودن پروزه وكارآموزي .
2- -انتقال ترم وايجاد ليست نمودن نمرات .
3- تكثير سئوالات امتحانات پايان ترم در قرنطينه امتحانات حداقل سه روز قبل از شروع امتحانات بانظارت اداره حراست
4- - صدور ابلاغ امتحانات اساتيد حداقل يك هفته قبل از امتحانات و اعلام  به گروههای آموزشی ، دانشکده ها و دریافت از طریق سامانه اساتید .
5- -صدور ابلاغ مراقبان امتحانات بر اساس فرم ارسالي اتوماسيون اداري و نیاز سنجی .
6- صدور ليست هاي حضور وغياب وصورتجلسات امتحانات پايان ترم.
7- برگزاري امتحانات پايان ترم با همكاري دانشكده هاومديران گروهاي آموزشي.
8- ثبت غيبت هاي امتحاني دانشجويان بر اساس صورتجلسات امتحانات پايان ترم.
9- پيگيري اخذ ليست نمرات وتماس با گروهها واساتيد جهت ارسال نمرات .
10- اخذ پاكت هاي پاسخنامه هاي امتحاني برگزار شده از اساتيدوبايگاني نمودن آنهاو ارائه رسید تحویل برگه براساس بخشنامه سازمان مركزي به مدت چهار سال.
11- ثبت و نگهداري سوابق احكام كميته انضباطي دانشجويان
12- انتقال نمرات كامپيوتري كليه رشته ها به سوابق دانشجويان.
13- بايگاني نمرات كامپيوتري وتكي بر اساس هر نيمسال.
14- ثبت نمرات ميهماني،انتقالي،پرونده هاي قديمي وليست هاي تك نمره اي و احکام کمیته انضباطي.
15- ثبت نمرات معادلسازي بر اساس آيين نامه.
16- ثبت نمرات كارآموزي،پروژه،پايان نامه وسمينارارشدومعرفي به استاد و دروس جبراني كليه رشته ها بر اساس زمان بندی اعلام شده.
17- صدور كارنامه دانشجويان انصرافي واخراجي جهت ارائه به محل هاي درخواستي .
18- ارسال ريز نمرات دانشجويان ميهمان به واحدهاي مورد نظر.

پست سازمانی رئيس اداره امتحانات و ثبت نمرات تلفن (035) 31872476
مکان

ساختمان دكتر طاهري

شماره اتاق  ۲۵