08 آبان, 1399

کارشناس مرکز: مجید کارگر

کارشناس ادبیات فارسی

معرفی:

سرمایه‌های انسانی کشور را تک تک جوانانی شکل می‌دهند که امروز از دانشگاه‌های ما فارغ‌التحصیل و روانه بازار کار می‌گردند. سرمایه‌هایی که هر کدام منحصر به فرد و تجدید ناپذیرند. - استفاده از این سرمایه‌های بی بدیل و قرار دادن آنها در مسیر رشد و توسعه کشور نه تنها یک وظیفه که یک هنر است و مراکز رشد و ‌فناوری کشور اگر به درستی شناخته و راهبری گردند، می‌توانند هر یک چون هنرمندی زبردست با جذب و بکارگیری این سرمایه‌ها موجبات رشد و توسعه منطقه‌ای را فراهم آورند. مرکز رشد دانشگاه آزاد اسلامی واحد یزد در تاریخ 15/5/1387 با شماره مجوز 1282-103 از سوی معاونت فناوری وزارت علوم، تحقیقات و فناوری کشور با زمینه تخصصی صنعت نساجی و پوشاک تحت عنوان مرکز رشد فناوری نساجی با پذیرش 6 واحد فناور شروع به کار کرد. در سال 1393 این مرکز با مجوز سازمان مرکزی دانشگاه آزاد اسلامی زمینه فعالیت خود را گسترش داد و با عنوان مرکز رشد فناوریهای نوین در تهیه و تولید مواد و تجهیزات پیشرفته پلیمری، سرامیکی و فلزی ادامه فعالیت داد و در حال حاضر به صورت یک مرکز رشد عمومی در خصوص کلیه ایده های نوین در رشته های مختلف علاوه بر زمینه های تخصصی گذشته به فعالیت خود ادامه می دهد. مرکز رشد دانشگاه آزاد اسلامی واحد یزد با هدف خلق ارزش برای مشتریان خود از طریق نیروی انسانی توانمند، برند معتبر و زیر ساخت پیشرفته؛ با تکیه بر مزیت‌های نسبی منطقه‌ای می‌کوشد تا: با ایجاد ارتباط سازنده، پرورش نوآوری و تسهیل انتقال دانش بین موسسات فناور، بازار، دانشگاه و جامعه، به توسعه و تجاری‌سازی فناوری در محدوده‌ی ملی و بین‌المللی مبادرت ورزد. - مرکز رشد ساختار حمایت کننده از شکل گیری موسسات دانش بنیان است که به شکل گیری شرکت های فناور از هسته های چند نفره کمک مینماید. - حمایت های قانونی، مشاوره های فنی و تخصصی، مشاوره های بازاریابی و مدیرتی، دسترسی به زیر ساخت های مورد نیاز توسعه فناوری، ارائه و اتصال به شبکه های توسعه دهنده فناوری از جمله خدماتی است که توسط این مرکز ارائه می گردد.

اهداف و برنامه ها:

متنوع نمودن خدمات و فهالیتها در گستره ملی و بین المللی

تدوین چشم انداز جدید بازنگری برنامه های کاری و عملیاتی، ساختارها و فرآیندها

شناخت بهتر منابع و امکانات داخلی و بهره گیری از فرصتها

ارتقای مشارکت اعضای هیئت علمی و مدیران موسسات در فرآیندهای تصمیم گیری و مدیریتی

ارتقای کیفیت و توسعه همه جانبه مرکز رشد واحد یزد

تنوع بخشي به منابع مالي دانشگاه از طريق فعاليتهاي دانش محور و فناورانه

ارتقاي توان رقابتي و پاسخگويي دانشگاه بر اساس تقاضا محوري

مزایای مرکز رشد واحد های فناوری:

مرکز رشد واحد های فناوری مرکزی است که با ارائه خدمات مادی و معنوی از ایجاد و توسعه فناوری های جدید و در قالب واحد های نوپا حمایت می کند. خدمات حوزه اداری مرکز برای تشکیل واحد های فناوری و افزایش تولیدات علمی و فناوری عبارتند از:

۱. تامین فضای فیزیکی واحد های فناوری.

۲. رایزنی برای ارائه خدمات آزمایشگاهی.

۳. ارائه خدمات حقوقی، مالی، اعتباری، بازاریابی.

۴. ارائه آموزش ها و مشاوره های تخصصی.

۵. بررسی ایده های نو و فناور در کلیه گرایشها جهت تکمیل ایده.

۶. مشاوره در راستای تکمیل کاربرگ های مرکز رشد فناوری جهت بررسی و کارشناسی.

۷. پذیرش واحد های فناور جهت استقرار در مجموعه مرکز رشد فناوری دانشگاه.

۸. نظارت بر واحد های فناوری مستقر در مرکز رشد فناوری.

۹. رایزنی با ارگانها و سازمان های مرتبط با فعالیت واحد های فناوری در راستای کمک به اجرایی نمودن ایده ها در بعد تجاری.

۱۰. حمایت از دانشجویان و فارغ التحصیلان در جهت ایجاد نوآوری، خلاقیت و ثبت اختراعات.

۱۱. راه اندازی مراکز رشد تخصص و رایزنی با وزارتین بهداشت و علوم جهت اخذ مجوز مرکز رشد.

۱۲. رایزنی با شرکت های فناوری برای استقرار واحد های توسعه و تحقیق در مرکز رشد فناوری.