13 آذر, 1400

دکترای مهندسی کامپیوتر- نرم افزار کامپیوتر

عضو هیئت علمی دانشکده فنی و مهندسی

مرکز رشد بخشی از زیست بوم فناوری

مرکز رشد سازمانی است که جریان دانش و فن‏آوری را در میان دانشگاه‏‎ها، موسسات تحقیق و توسعه، شرکت‏‎های خصوصی و مخترعین و مبتکرین به حرکت انداخته و ارتباط آنها را با بازار مدیریت می‏‎‏کند. این مرکز، رشد شرکت‏‎های متکی بر نوآوری را با فرآیندهای حمایتی تسهیل می‏‎کند.

مرکز رشد یا انکوباتور، یکی از ابزارهای رشد اقتصادی است که به منظور حمایت از کارآفرینان تحصیل‌کرده تأسیس می‌شود و با ارائه امکانات و تسهیلات عمومی، زمینه پا گرفتن شرکت‌های جدید را فراهم می‌کند. استفاده از مراکز رشد، امروزه به عنوان یکی از ابزارهای پذیرفته شده برای تبدیل خلاقیت‌ها و دستاوردهای علمی و تحقیقاتی به محصولات قابل ارائه به بازارو توسعه کارآفرینی محسوب می‌شود.

اهداف مرکز رشد

در همین راستا اهداف راه اندازی این مرکز عبارت است از

راه‌اندازی سیستم مناسب برای شناسایی ایده‌های تخصصی

ایجاد ارتباط مناسب صاحبان ایده با سایربخش‌ها و سیستم‌های مرتبط با تجاری‌سازی

توسعه فناوری‌های نوین در حوزه تخصصی

افزایش مشارک واحدهای دانشگاهی  در پرورش ایده‌ها و تبدیل آن‌ها به فناوری و محصولات فناورانه

نهادینه ساختن فعالیت­های فوق‌برنامه علمی، پژوهشی و کارآفرینی

ایجاد بستر مناسب برای بروز خلاقیت در جهت پاسخ به نیازهای بازار و صنعت

ایجاد بستری برای انتقال فناوری از دانشگاه به صنعت

ایجاد زمینه مناسب برای تجلی استعدادها و برانگیختن خلاقیت و شکوفایی کارآفرینی

افزایش سطح مشارکت و رقابت واحدهای دانشگاهی در فعالیت­ های کار گروهی

ایجاد فضای مناسب جهت دریافت نظرات و نیازهای بازار و تحلیل آن و در نهایت به دست آوردن راه‌حل‌

مرکز رشد دانشگاه آزاد اسلامی واحد یزد

مرکز رشد دانشگاه آزاد اسلامی واحد یزد در تاریخ 1387/5/15 با شماره مجوز 1282-103 از سوی معاونت فناوری وزارت علوم، تحقیقات و فناوری کشور با زمینه تخصصی صنعت نساجی و پوشاک تحت عنوان مرکز رشد فناوری نساجی با پذیرش 6 واحد فناور شروع به کار کرد. در سال 1393 این مرکز با مجوز سازمان مرکزی دانشگاه آزاد اسلامی زمینه فعالیت خود را گسترش داد و با عنوان مرکز رشد فناوریهای نوین در تهیه و تولید مواد و تجهیزات پیشرفته پلیمری، سرامیکی و فلزی ادامه فعالیت داد و در حال حاضر به صورت یک مرکز رشد عمومی در خصوص کلیه ایده های نوین در رشته های مختلف علاوه بر زمینه های تخصصی گذشته به فعالیت خود ادامه می دهد.

مرکز رشد دانشگاه آزاد اسلامی واحد یزد با هدف خلق ارزش برای مشتریان خود از طریق نیروی انسانی توانمند، برند معتبر و زیر ساخت پیشرفته؛ با تکیه بر مزیت‌های نسبی منطقه‌ای می‌کوشد تا: با ایجاد ارتباط سازنده، پرورش نوآوری و تسهیل انتقال دانش بین موسسات فناور، بازار، دانشگاه و جامعه، به توسعه و تجاری‌سازی فناوری در محدوده‌ی ملی و بین‌المللی مبادرت ورزد.

مرکز رشد ساختار حمایت کننده از شکل گیری موسسات دانش بنیان است که به شکل گیری شرکت های فناور از هسته های چند نفره کمک مینماید.

حمایت های قانونی، مشاوره های فنی و تخصصی، مشاوره های بازاریابی و مدیرتی، دسترسی به زیر ساخت های مورد نیاز توسعه فناوری، ارائه و اتصال به شبکه های توسعه دهنده فناوری از جمله خدماتی است که توسط این مرکز ارائه می گردد.