29 مهر, 1399

سمت : رئیس دانشکده علوم انسانی

مدرک تحصیلی: دکتری تخصصی

مرتبه علمی : استادیار

به نام آنکه جان را فکرت آموخت/ چراغ دل به نور جان برافروخت ...

در آدم شد پدید این عقل و تمییز که تا دانست از آن، اصلِ همه چیز چو خود را دید یک شخص معین تفکـر کـرد «تا خود چیستم مـن؟» « شیخ محمود شبستری» علوم انسانی در مسیر پاسخ دادن به همین پرسش نخست بشر پدید آمده است؛ از این رو دانشی که بر اساس تفکر، و به کار گرفتن قوه تعقل و تمییز، برای شناخت «انسان» و به تبع آن «جهان و آفرینش» و رابطه آن‌ها با هم پدید آمده، «علوم انسانی، نامیده شده است؛

دانشکده علوم انسانی به طور جدی خود را ملزم کرده است که همواره در بین اهل دانش به آن اختصاصات برجسته علمی، مشهور و شناخته گردد. بر این اساس هر رشته یا گروه آموزشی موظف است برای توجیه ضرورت ادامه فعالیت خود، روند حرکتی خویش را با معیارهای مذکور هماهنگ سازد، و با پرهیز از موازی کاری، به عرصه‌های نو در عالم دانش گام بگذارد. بدیهی است دست‌یابی به تحقق چشم انداز مذکور آسان نیست و به کوشش و وقت زیادی نیاز دارد، ولی به هر حال مسیری است که برنامه ‌ریزی و حرکت در آن، به عنوان هدف اصلی این دانشکده برگزیده شده است.

از این رو هر نوع فعالیت علمی (تدریس، تحصیل وغیره ) در این دانشکده نیازمند عزم، علاقه و پشتکار جدی و به‌خصوص صبر و حوصله در قبال ناملایمات و کمبودها برای رسیدن به هدف‌های عالی مذکور است؛ و این برای کسی که علاقه مند به دانش و نوآوری است، کار دشواری نیست زیرا شیرینی حرکت در مسیرها و روش‌های نو به گونه‌ای است که جوینده دانش را نه تنها خسته نمی‌کند که وی را با عزم و اراده قوی به پیش می‌برد و احساس مفید بودن را به وی ارزانی می دارد؛ به نظر ما این وظیفه کسانی است که خداوند استعداد و توانایی لازم را به ایشان عطا کرده و از نور هدایت وجود خویش در جان و دل آنان تابانده است. فراموش نکنیم که وظیفه طبیعی مشعل‌داران، روشنی بخشیدن است.