03 مهر, 1399

آئين نامه و گردش كار ميهماني ترم تابستان

•  آئين نامه
  • حداكثر واحدهاي انتخابي مجاز براي دوره تابستان
  • در مقطع كارشناسي 8 واحد و براي دانشجوياني كه در تابستان فارغ التحصيل مي گردند  10 واحد مي باشد .
  • اخذ دروس وصیت نامه امام (ره) و روخوانی قران کریم علاوه بر حداکثر تعداد واحد انتخابی ذکر شده (8 واحد ) بلامانع است
  • در مقطع كارشناسي ارشد6 واحد(دروس جبرانی مقطع پایه دوره کارشناسی )
  • انتخاب واحدهاي درسي دانشجوي ميهمان بايستي با نظر گروه آموزشي مربوطه در واحد دانشگاهي مبدا انجام شود.
  • شهریه دروس در مقطع کاردانی ، کارشناسی و کارشناسی ارشد تا حداکثر 6 واحد درسی یک دوم شهریه ثابت بعلاوه شهریه متغییر هرواحد درسی می باشد در صورتی که دانشجو بیش از 6 واحد اخذ نماید دو سوم شهریه ثابت بعلاوه شهریه متغییر می باشد .
  • شروع کلاسها : از 15 تیرماه 98 لغایت 24 مرداد ماه 98 بمدت 6 هفته آموزشی
  • زمان امتحانات : 26 مرداد تا 31 مرداد98

•  تذكرات

1- دانشجويان فقط در تاريخهاي ذكر شده مي توانند به گروه و اداره برنامه ريزي مراجعه نمايند و در غير اينصورت از پذيرش فرم ميهماني معذوريم.

2- دانشجويان قبل از اخذ فرم ميهماني تابستان حتماً با دانشگاه مقصد مبني بر پذيرش و دروسي كه ارائه مي شود و زمان آن هماهنگ باشند ( نامه اصلاحي به هيچ عنوان صادر نمي شود )

3- دانشجويان موظفند پس از گذراندن كليه دروس و پايان امتحانات تابستان در واحد مقصد تسويه حساب نموده و هماهنگي لازم جهت تسليم كارنامه نيمسال مذكور به واحد يزد در اسرع وقت انجام شود.

4- تاريخ مراجعه به گروه 09 /04/ 1398 لغايت  13/ 04/ 1398 است.

• گردشكاري

1- مراجعه به گروه و تكميل فرم ميهماني و اخذ موافقت مدير گروه آموزشي

2- مراجعه به رياست دانشكده براي اخذ تائيد رياست دانشكده.

3- مراجعه به امور شهريه براي تسويه حساب مالي.

4- مراجعه به حوزه معاونت آموزش جهت تاييد نهايي

5- مراجعه به دبيرخانه براي مهر كردن فرم ميهماني.

جهت دریافت فرم درخواست میهمان شدن در ترم تابستان از لینک زیر استفاده نمایید

فرم درخواست میهمانی