27 شهریور, 1400

امتحان جامع دکتری تخصصی نیمسال دوم 1400-1399

Untitled

توجه : این صفحه تا پایان آزمون جامع هر روز با ذکر تاریخ آپدیت خواهد شد .

ترتیب برگزاری دروس آزمون کتبی

new gif blinking image16 شهریورماه1400: لینک ورود به آزمون شفاهی (جدید)

لینک ورود به شفاهی

new gif blinking image

15 شهریورماه1400: زمان بندی آزمون شفاهی (جدید)

شفاهی جدید شهریور

new gif blinking image

2 شهریورماه1400: تاریخ جدید آزمون جامع : بخش کتبی 29 شهریورماه 1400 و بخش شفاهی 30 و 31 شهریور ماه 1400

24 مردادماه 1400: با توجه به اینکه شیوع سویه دلتا کرونا در کشور تشدید شده و ستاد ملی مبارزه با کرونا محدودیت‌های جدیدی را برای این چند روز آتی اعمال کرده است، بر این اساس مقرر شد که زمان برگزاری آزمون جامع از هفته اول شهریور به هفته سوم یا چهارم شهریور موکول شود.

21 مردادماه 1400: به اطلاع می رساند دانشجویانی که شهر محل سکونت را به عنوان محل امتحان انتخاب کرده بودند نامه هماهنگی با تاریخ جدید امتحان کتبی (یکم شهریور) به واحدهای مقصد ارسال شده است در صورت لزوم یک روز قبل از امتحان با واحدهای دانشگاهی مقصد هماهنگ نمایید.

19 مردادماه 1400: زمان بندی آزمون شفاهی  : جهت آزمون شفاهی لازم است نسبت به تهیه لپ تاب یا گوشی یا کامپیوتر مجهز به دوربین و میکروفون و نصب نرم افزار ادوبی کانکت ۲۰۲۰ اقدام فرمایید .

WhatsApp Image 2021 08 10 at 18.13.35

17 مردادماه 1400: زمان برگزاری آزمون کتبی جامع با رعایت کامل پروتکل های بهداشتی روز یکم شهریورماه برگزار خواهد شد .  ترتیب برگزاری همانند برنامه قبلی می باشد .

21 تیرماه 1400: با توجه به وضعیت قرمز کرونایی استان امتحان جامع ( کتبی و شفاهی ) که در تاریخ 27 - 28 و 29 تیرماه برنامه ریزی شده بود لغو شده است . تاریخ های بعدی متعاقبا اعلام خواهد شد .

7 تیرماه ۱۴۰۰ : ترتیب برگزاری امتحان کتبی آزمون جامع و همچنین زمان بندی آزمون شفاهی را در فایل های ذیل مشاهده بفرمایید . لازم به توضیح است که امکان تغییر در ساعت و تاریخ آزمون بخش شفاهی با توجه به شرایط اجتناب ناپذیر خواهد بود .

ترتیب برگزاری دروس آزمون کتبی

زمان بندی آزمون شفاهی جامع

۱ تیرماه ۱۴۰۰ : دانشجویانی که تمایل دارند در شهر محل زندگی خود در امتحان جامع شرکت کنند در واتس آپ به شماره ۰۹۱۳۱۵۷۵۲۲۱عکس کارت دانشجویی و شهر محل آزمون و شماره تماس خودرا اعلام کنند تا نامه برایشان به واحد مقصد ارسال گردد . فقط تا 5 تیرماه موارد را ارسال فرمایید بعد از این تاریخ در صورت عدم درخواست محل امتحان شما واحد یزد خواهد بود .

25 اردیبهشت ماه 1400 : دانشجویان گرامی زمان آزمون کتبی و شفاهی به شرح ذیل اعلام می گردد :

زمان آزمون کتبی : ۲۷ تیرماه ۱۴۰۰ و در سه نوبت در ساعت های 8 و 11 و 14 برگزار خواهد شد.

زمان آزمون شفاهی : ۲۸ و ۲۹ تیرماه ۱۴۰۰

دانشجویان گرامی حداکثر تا پایان وقت اداری  20 اردیبهشت ماه 1400 نسبت به انجام امور آموزشی مربوط به آزمون جامع اقدام فرمایید .

دانشجویانی می توانند در آزمون جامع نیمسال دوم 1400-1399 شرکت نمایند که فرمها را تکمیل و تحویل دهند و همچنین دارای انتخاب واحد آزمون جامع باشند .

21 فروردین 1400 :  براساس اعلام سازمان مرکزی دانشگاه فقط در نیمسال دوم 1400-1399 دانشجویانی که موفق به اخذ گواهی زبان نشده اند می توانند در آزمون جامع شرکت نمایند .

شیوه نامه اجرایی آزمون جامع نیمسال دوم سال تحصیلی 1400 1399