24 مهر, 1400

برگزاری فراخوان جذب نیروی تخصصی رسته بهداشتی و درمانی

دانشگاه آزاد اسلامی واحد یزد به منظور تامین کادر درمانی بیمارستان سید رضا شاه ولی و به استناد مجوز شماره 2522/86 مورخ 21/ 03/ 1398 معاون محترم علوم پزشكی سازمان مركزی دانشگاه آزاد اسلامی، در عنوان شغلی : كارشناس پرستاری ( 6 نفر) از نیروهای واجد شرایط (مرد و زن) از طریق مصاحبه و گزینش دعوت به همکاری می نماید.

مهلت ثبت نام :

مهلت ثبت نام تا ساعت 14:00 روز سه شنبه مورخ 23/ 07/ 1398

شرایط عمومی استخدام :

1 - تدین به دین مبین اسلام و اعتقاد به ارکان و قانون اساسی نظام جمهوری اسلامی ایران.
2 - تابعیت نظام جمهوری اسلامی ایران .
3 - داشتن کارت پایان خدمت وظیفه یا معافیت دایم از خدمت(ویژه برادران).
4 - عدم اشتغال در سایر موسسات دولتی و غیردولتی و نهادهای انقلابی.
5 – نداشتن سابقه محكومیت جزایی موثر و اعتیاد به مواد مخدر.
6 - داشتن صحت مزاج و توانایی انجام كاری كه برای آن استخدام می شود.
7 - داوطلبان هنگام ثبت نام نباید کمتر از 18 سال و بیشتر از 40 سال داشته باشند.
8- اولویت با افراد بومی در منطقه مورد درخواست است .
9 - عدم وابستگی به گروهکهای تروریستی و ....
10 – دارا بودن حداقل مدرك كارشناسی پرستاری
11- دارا بودن شرایط احراز شغل مورد نظر طبق ضوابط مربوطه.
12 - گذراندن طرح خدمت و یا در حین انجام طرح خدمت

مدارك مورد نیاز :

متقاضیان بایستی نهایتاً تا ساعت 14:00 مورخ 23 /07/ 1398 مدارک ذیل را به اداره كارگزینی و رفاه كاركنان دانشگاه آزاد اسلامی واحد یزد تحویل نمایند :
1 - تصویر آخرین مدرك تحصیلی ( تصویر مدرك تحصیلی دانشگاهی : لیسانس )
2 - تصویر مدرك یا مجوز گذراندن طرح خدمت
3 – تصویرتمام صفحات شناسنامه
4 - تصویر پشت و روی کارت ملی
5 - تصویر پشت و روی کارت پایان خدمت نظام وظیفه یا معافیت دایم(برای آقایان)
6 - تصویر عکس 4*3 (پس زمینه روشن) شش قطعه
7 - تصویر گواهی مربوط بر ساکن بودن در محل درخواست (در صورتیکه محل صدور شناسنامه فرد متقاضی با محل
درخواست یکی باشد تصویر شناسنامه پیوست گردد و در غیر اینصورت قبض تلفن، سند مالکیت، اجاره نامه و ...) ( اولویت با افراد بومی است ) .
9 - داشتن آدرس پست الکترونیکی الزامی است.
10 – اسکن مدارك و تهیه فایل الکترونیکی در قالب CD از كلیه مدارك فوق ( قالب مجاز برای تصویر مدارك عبارتند از JPG و حداکثر حجم مجاز برای تصویر مدارك 250 کیلوبایت است و حداکثر حجم مجاز برای تصویر عکس 4*3 پس زمینه روشن 50 کیلوبایت است) .
لازم به ذكر است مدارك دریافتی از متقاضیان به هیچ عنوان پس داده نمی شود و همراه داشتن اصل مدارك فوق الذكر در هنگام تحویل، الزامی است.
11 - در صورت داشتن سوال درخصوص ثبت نام با شماره 31872316 اداره كارگزینی و رفاه كاركنان دانشگاه آزاد اسلامی واحد یزد تماس حاصل فرمایید.