04 آذر, 1399

ورود به سامانه اساتید

استاد محترم
ضمن عرض سپاس از همراهی متعهدانه شما با حوزه معاونت آموزشی و تحصیلات تکمیلی دانشگاه در فرآیند آموزش مجازی و عرض خسته نباشید. در آستانه برگزاری امتحانات پایان ترم نیمسال جاری با توجه به آخرین دستورالعمل ابلاغی سازمان مركزي تغییراتی به شرح ذیل در امر برگزاری و تاریخ و ساعت برگزاری صورت پذیرفته که به استحضار جنابعالی رسانده می شود:
۱-ارزشیابی کلیه دروس دوره دکتری تخصصی بر عهده اساتید نهاده شده است. لذا هیچ گونه امتحان بصورت حضوری زیر نظر آموزش کل برگزار نخواهد شد. دروس مورد نظر فاقد تاریخ امتحان بوده و تکثیر سوال انجام نمی گیرد.
۲-دروسی که توسط گروه آموزشی/دانشکده ناتمام اعلام شده فاقد تاریخ امتحان است. بدیهی است پس از تکمیل سرفصل, امتحان با هماهنگی آموزش کل برگزار می گردد.
۳-ارزشیابی دروس عمومی ( زبان عمومی – فارسی عمومی – آشنایی با دفاع مقدس – اندیشه ها و وصایای حضرت امام (ره) – انقلاب اسلامی ایران – دانش خانواده و جمعیت – تفسیر موضوعی قرآن – آیین زندگی (اخلاق کاربردی) – تفسیر موضوعی نهج البلاغه – اخلاق اسلامی (مبانی و مفاهیم) –اندیشه اسلامی 1(مبدا و معاد)- اندیشه اسلامی 2(نبوت وامامت ) – آشنایی با قرائت و روخوانی قرآن کریم – تاریخ فرهنگ و تمدن اسلام و ایران – تاریخ تحلیلی صدراسلام – تاریخ امامت) در کلیه مقاطع تحصیلی به صورت مجازی انجام خواهد شد. بنابراین لزومی به طرح و تکثیر سوال برای این عناوین درسی نیست. نحوه برگزاری آزمون مجازی, پس از ابلاغ دستورالعمل اطلاع رسانی تفضیلی صورت خواهد پذیرفت.
۴-براساس مصوبه شورای آموزش دانشگاه حداقل زمان برگزاری در هر نوبت امتحان 50 دقیقه و حداکثر 120 دقیقه می باشد . اساتید محترم در زمان بندی امتحان این نکته را لحاظ نمایید.
۵-زمان امتحانات گروه علوم پزشکی در مردادماه خواهد بود لذا فقط دروس عمومی همراه با دانشجویان غیرپزشکی و به صورت مجازی برگزار می شود.
۶- قرنطینه امتحانات از روز دوشنبه 19 خردادماه بمدت 9 روز کاری از ساعت 8 الی 16 جهت تکثیر سوالات آماده خدمت رسانی می باشد.
۷- سوالات امتحانی به صورت تایپ شده به همراه بارم بندی و حداکثر زمان 120 دقیقه به قرنطینه ارائه گردد. ضمنا برای استفاده از فرم خام طرح سوال به صفحه اصلی سامانه اساتید مراجعه فرمائید.
۸-از طرح سوال تستی یا تستی – تشریحی در مقطع کارشناسی ارشد خودداری نموده فقط برای دوره های کاردانی و کارشناسی طرح سوال تستی یا تستی – تشریحی با ارائه حداقل 3 نمونه سوال مجاز می باشد.
۹- به منظور جلوگیری از ازدحام در هنگام تکثیر سوال میتوانید ضمن تماس با قرنطینه امتحانات در زمان های خلوت برای تکثیر سوال مراجعه فرمایید.
شماره های تماس قرنطینه : 03531872499 و 03538217209 ؛ با آرزوی موفقیت.
موارد فوق را مطالعه نمودم
ابلاغیه جنابعالی در سامانه اساتید از تاریخ 17 خردادماه قابل رویت می باشد.

اگر رمز عبور خود را فراموش کرده‌اید از طریق لینک زیر اقدام نمایید:

بازیابی رمز عبور

حوزه معاونت آموزشی و تحصیلات تکمیلی دانشگاه آزاد اسلامی یزد